Időre jött menzesz csak nagyon fáj?
Figyelt kérdés
Mitől lehet, hogy nagyon fáj a menzeszem? 3.napon vagyok.Nem túl erős a vérzés, nem rég kezdtem egy méregtelenítő kúrát, meg ligetszépe olajat szedni. Nem volt középidős fájdalmam,pedig szokott. Hajnalban és délben is vettem be gyógyszert, de azért így is markolgatja a hasam és a combomban meg a farpofáimban is érzem, meg a derekam csípőm környékén. Elég ijesztő, hogy gyógyszer (algoflex dolo) mellett is érezhető fájdalom. Voltatok így? 39éves vagyok. Gyakran van felfázásom egyébként, de most kúrálok mindent hosszú távon megy a mannoz, tőzegáfonya, mio-inozitol, hepa detox, ligetszépe.
Valami ötlet?
2024. jan. 19. 15:29
1/5 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátlót nem szedek.
2024. jan. 19. 15:30
2/5 anonim válasza:
Nekem egyszer volt ilyen, amúgy nem fájt sosem különösebben, de az az egy alkalom olyan volt, hogy fájdalomcsillapítóval is csak feküdni bírtam és markoltam a kispárnámat, ha jött a görcs. Találtak egy elég nagy cisztát az egyik petefészkemben, ami be volt vérezve, ki is vették hamar. Azóta nem volt ilyen gondom.
3/5 A kérdező kommentje:
Jajjj hát remélem nem lesz ilyen. Meddig fájt mire elmentél orvoshoz? Arra gondoltam, hogy amit a bioban kaptam hormonegyensúlyos meg méregtelenítő cuccok befolyásolnak valamit. Vagy lehet még amit írsz, hogy nem pattant meg a hónapban és ciszta lett belőle. De a felfázás se tehetett jót, be voltam nagyon gyulladva. Mindenesetre, ha rosszabb lesz ügyelet, ha pedig jobb, akkor mensi után megnézetem gyors magán úton.
2024. jan. 19. 16:49
4/5 anonim válasza:
Az az egy alkalom fájt nagyon, úgyhogy kértem időpontot rögtön, mert megijedtem. Utána már nem fájt addig se, míg megműtöttek, de valószínűleg akkor azért fájt annyira mert akkor vérzett be.
5/5 A kérdező kommentje:
Hmmm. Elmúlt, 5 napos volt a vérzésem. Lehet csak a ligetszépe hormon beállító hatása vagy a méregtelenítő kombó, de a 3.nap meg a 4. nap félig volt csak rossz. Kérek időpontot mindenképp.
2024. jan. 23. 20:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!