Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem múló menstruáció,mitől...

Nem múló menstruáció,mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
December 18.án jött meg a menstruációm, kevés mennyiségű volt, de nehezen elmúló vagy mondhatnám inkább el sem múlt, mert December.27én rózsaszín vérzésem volt 28.án 29.én már semmi erre 30.án megint rózsaszín és ma 31.en meg erős piros menstruációs vér. Január 10.én megyek orvoshoz. Sajnos előbb nem volt időpont. Mitől lehet ez.

2023. dec. 31. 13:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha élsz nemi életet egy terhességi teszt soha nem árt. Ezen kívül lehet hormonprobléma, mióma, polip, ciszta, méhszájseb, gyulladás és még ezernyi más oka - az orvos fogja tudni megmondani, innen senki (nyilván).
jan. 1. 03:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Terhességi tesztet csináltam már, negatív. De ma reggel elmentem orvoshoz. Valószínűleg hormonprobléma. Kaptam rá gyógyszert remélem segít.. ha nem akkor vissza kell mennem. De mindent rendben talált hála Isten nincs semmi a méhemben se a petefészkeimben,rákszűrésen pedig októberben voltam és az is jó lett.
jan. 2. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!