Hüvelyfertőzés lehet? Mi tévő legyek most így?
Olyan két héttel ezelőtt hüvelygomba tüneteit éreztem magamon, ezért betadine hüvelykúpot szedtem, illetve vettem mellé gynophilis restore tablettát is.
Már az első pár betadine után elmúlt szinte minden panaszom, de a biztonság kedvéért végig szedtem mind a 7 darabot. Szerdán helyeztem fel az utolsót, de aztán szinte egyből, már másnap diszkomfort érzetem volt. Végül felhelyeztem aznap este az első gynophilust, viszont ma újra viszketést éreztem, illetve olyan mint ha a folyásomba ilyen kisebb bőrdarabkák lennének, vagy nem is tudom.😞
Most mi tévő legyek? Szedjem be így is a második gynophilus tablettát? Létezik az, hogy ilyen hamar visszatért azután, hogy kikezeltem? Vagy probáljak ki valami mást a betadine helyett?
Nőgyógyászhoz január végére van időpontom🥹.
Ezeket a gyógyszereket nem beszedni kell, hanem bedugni, a hüvelybe.
De ha eddig sem segített, eztán se fog. Neked rendes, szájon át szedhető gyógyszer kéne. De előtte még meg lehet próbálni valami specifikusabbat (ha valóban gombás vagy, akkor a Canesten Combi jó választás).
És mielőtt teljesen véget érne a kúra, a gyno~ kúpot már kezdd el.
Nem! Felejtsétek már el az ilyen homeopátiás, természetes, mantrázós és egyéb bullshit dolgokat!
A borsavval meg óvatosan, mert a borax (hasonló vegyület, régen szájpenész ellen kezelték vele a babákat) mérgező, és felszívódik. Szó se róla, volt neki antifungális hatása, de hagyjuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!