Dohányzás és menstruáció?
Dohányzom kb napi 15 szál és egy doboz között és megfigyeltem magamon, hogy menstruáció alatt többet cigizek, gyakrabban kell rágyújtanom. (Gondolom a stressz oldó hatása miatt is.) Nemrég beszélgettem az egyik vendégemmel aki elég keveset dohányzik (napi 2-3 szál, de néha napokig semmi), na ő meg pont azt mondta, hogy menstruáció alatt egyáltalán nem gyújt rá mert nem esik neki jól, szabályosan rosszul lesz tőle.
Igazából csak a tapasztalataitok érdekelnek, ki hogy van ezzel.
A másik még ami eszembe jutott, hogy olvastam valahol egy cikket hogy a dohányzók jobban görcsölnek. Ezen a téren sajnos nincs túl sok összehasonlítási alapom mert középiskolás korom óta cigizek 😅 erről gondolom az tudna többet mondani aki már leszokott vagy viszonylag későn kezdett el cigizni.
Vagy ha bármi egyéb összefüggést észrevettetek a cigi és a menstruáció között tök érdekel :)
Ami nem érdekel:
- antidohányos térítő dumák. Tudom hogy miket tud okozni, tudom hogy függőség, stb, rá van írva minden dobozra is. Ne itt csináljuk meg az ezredik dohányos-antidohányos háborút.
- ennél is kevésbé kérek perverz privátokat a menstruáció mániásoktól
1. Dohányzás függőséget és rákot okoz.
2. Ez minden cigis dobozra rá van írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!