Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 10hónapja vagyunk együtt...

10hónapja vagyunk együtt párommal és úgy néz ki terhes vagyok. Nagyon abortuszellenes vagyok,de nem szeretném megtartani. Létezik az a megoldás hogy ha megszülöm akkor örökbe adom valami szervezeten keresztűl?

Figyelt kérdés
Egy nagyon kicsi albérletben vagyunk,anyagi háttér sincsen meg ahhoz hogy gyereket szüljek. Tudom hogy nehéz lesz otthagyni a kicsit de megölni nem akarom
2023. dec. 29. 07:20
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Augusztus 7re vagyok kiírva,beszéltem egy alapítvánnyal akivel azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.

Abortuszt semmiképp nem szerettem volna,főleg mióta behozták azt hogy előbb meg kell hallgatni a szívdobogását és utánna dönteni a kicsi sorsáról.

Nem érzem azt hogy kötődnék hozzá,nem szabad kötődnöm. Tudván hogy sokkal jobb helye lesz máshol ahol nagyon rég óta szeretnének kisbabát de sajnos nem lehet nekik. Mi sem anyagilag sem “érzelmileg” nem tudnánk megadni neki azt amire szüksége lenne.

Én nem vagyok vallásos,igaz meg vagyok keresztelve de nem ezért nem szerettem volna az abortuszt,csak szimplán ellene vagyok

ápr. 11. 02:31
 32/39 anonim ***** válasza:

31 az jó, ha ennyire biztos vagy benne. Reméljük, a legjobb döntést hoztad meg.

Azért azt tanácsolom, hogy az abortuszellenességről mondj le, mert nem csinálnak az olyanok semmi jót, csak az abortusz valódi áldozatait szégyenítik meg és bantalmazzák.

A pro choice oldal abból a szempontból jobb, hogy itt is mondhatod azt, hogy te magad vallási, vagy egyéb más okokból nem végeztetsz abortuszt, de a másik embert nem tartod bűnösnek, rossznak, mert ő úgy döntött, hogy elabortálja az embriót. Nem bánod a másik embert, és nem turkálsz a méhében.

ápr. 11. 06:38
 33/39 anonim ***** válasza:

"Azért azt tanácsolom, hogy az abortuszellenességről mondj le,..."

Nem kell lemondania semmiről. Neki ez a véleménye, joga van hozzá. A saját életéről úgy dönt, ahogy akar. Neki nem kell abortuszra mennie. Más donteseihez pedig semmi köze és bármit is mond, vagy tesz, az nem érinti azt, aki máshogy dönt. Szerencsére Magyarország egyike azoknak az országoknak, ahol sem terhessegre, sem abortuszra nem kényszerítheto senki. Egyéni döntés mindkettő és csak arra tartozik, aki az adott helyzetben van

ápr. 11. 07:35
 34/39 anonim ***** válasza:

33 az abortuszellenesség arról szól, hogy a másik embert, aki nem úgy dönt, mint ő, mentálisan, vagy akár fizikailag is bántalmazza, rágalmazza.

Ebben a témában az egyetlen jó oldal a pro choice, ami takarhatja azt is, hogy emberünk saját magán sosem végeztetné el a műtétet, de a másik ember életébe nem szól bele.... Sajnálom, hogy te ezt nem érted meg....

ápr. 11. 08:16
 35/39 A kérdező kommentje:
Nem itélem el azt aki az abortusz mellett dönt,mindenkinek a saját döntése
ápr. 12. 14:35
 36/39 anonim ***** válasza:
35 akkor te nem vagy abortuszellenes.
ápr. 12. 17:52
 37/39 anonim ***** válasza:
Valószínű megszüntetése már, mi történt azóta?
aug. 15. 23:01
 38/39 anonim ***** válasza:
* Megszületett
aug. 15. 23:02
 39/39 A kérdező kommentje:

7.-re volt kiírva,de csak másnap jött. Furcsa hogy ami bennem volt most nincs a kezemben. De nem tudtuk volna megadni neki amire szüksége van sajnos. Tudom hogy nagyon jó helye lesz/van.

Párom nagyon támogató,odaadó,megértő volt. Ő az elején szerette volna megtartani a kicsit,de aztán belátta hogy nem tudnánk megadni neki mindent amire szüksége lenne.

A testem megváltozott kicsit,felszedtem +8kilót de a hasam lassan le fog menni azt mondták az orvosok.

Császármetszéses volt,nagy baba azt mondták

aug. 16. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!