10hónapja vagyunk együtt párommal és úgy néz ki terhes vagyok. Nagyon abortuszellenes vagyok,de nem szeretném megtartani. Létezik az a megoldás hogy ha megszülöm akkor örökbe adom valami szervezeten keresztűl?
#10: És én pl. miért szóltam be szerinted? Ez egy tény és csak az én saját helyzetem értékelése.
#8: Ha ez lehetőség lenne és ilyen egyszerű volna, akkor én simán felvállalnám és felnevelném.
9-es, a saját problémáddal nem kell bűntudatot kelteni. Nem jön össze, oké, és? Sajnálatos, de ez van.
Erről nem a kérdező tehet.
Nekem sem lehet gyerekem, mégsem hisztizek, hogy "bezzeg, aki nem akar, annak rögtön összejön". EZ szánalmas problémakivetítés, de legalább semmi értelme :D
#13:A fórum arra való, hogy mindenki valamilyen véleményt alkosson, ebbe beletartozik a saját tapasztalat, vélemény, ami nem hisztivel egyenlő.
11-esre reagálnék még: megértjük a te álláspontodat is, de azért nem mindenki hívő és nem kell ebből hit kérdést csinálni, a társadalmi megítélést és lehetőségeket is követni kell, az abortusz jelenleg meg engedélyezett és nem gyilkosság.
Ypszilon
" abortusznál jobb megoldás. De kicsit elszomorító is, hogy nekünk nem akar összejönni, mindenünket odaadnánk, másnak meg összejön hamar, de nem akarja megtartani"
Konkrétan ezért. Bűntudatkeltés, mást hibáztatása a te sikertelenségedért. Plusz marhára nem volt kivancsi senki a te helyezted értékelésére, nem ez volt a kérdés.
10. voltam.
"13:A fórum arra való, hogy mindenki valamilyen véleményt alkosson, ebbe beletartozik a saját tapasztalat, vélemény, ami nem hisztivel egyenlő."
1. Ez nem fórum, hanem egy kerdezz-felelek oldal.
2, Nem vélemény nyilvánítás a feladat, hanem válasz adasa a kérdésre.
A hitetlenek okoskodnak.
Ekkora bűnt magára elhagyni egy gyereket afrikában felnevelnek 10 et is.
Uram konyorulj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!