Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció alatt csak akkor...

Menstruáció alatt csak akkor fordul elő ájulás ha túl sok a vérveszteség?

Figyelt kérdés
2023. dec. 28. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Már sokszor kérdezted ezt az ájulós kérdést itt. Én voltam az a lány, aki írta,hogy elájult menzeszkor többször, de azt vedd hozzá,hogy nem feltétlenül csak a menzesz a kiváltó oka. Ha fáradt vagy, nem iszol eleget menstruáció alatt, plusz teszem azt, negyven fok meleg van éppen, mert nyár van, könnyebben elájulsz. Ne agyalj ezen,legyen nálad szőlőcukor, víz mindig, nem lesz semmi baj.
2023. dec. 28. 18:54
 12/17 A kérdező kommentje:

Hát remélem, hogy ez csak egyszeri eset volt, és a közeljövőben nem fog megtörténni.

Egyébként én nem vagyok egy ájulós típus, eddig még egyetlen iskolai ünnepségen sem lettem rosszul (tanévnyitó-és záró ünnepségek, ballagás, stb), pedig mindig nagyon sokáig kell állni a melegben.

2023. dec. 28. 19:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Olvastam az interneten, hogy aki hirtelen ül/áll fel, az okozhat ájulást.
2023. dec. 28. 19:06
 14/17 anonim ***** válasza:
66%
11-es vagyok.Az ájulás, bármennyire egyszerűnek tűnik, azért nem olyan könnyen jön. Ha alapjáraton rendben van a vérnyomásod, iszol eleget, pihensz eleget, erősíted a szervezeted, akkor se a menzesz, se más nem okoz csak úgy ilyesmit. Egyébként értem,hogy agyalsz ezen, de felesleges, semmi baj nem lesz, hidd el.
2023. dec. 28. 19:21
 15/17 anonim ***** válasza:
42%
Én inkább a vér látványától ájulok el.
2023. dec. 28. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
46%
#14 Ó, dehogynem... Nekem pl. teljesen rendben van a vérnyomásom, napi legalább két liter vizet iszok, nyáron a dupláját, eleget alszok, kiegyensúlyozottan eszek, rendszeresen edzek, de a 40 fokos kánikulában vagy egy emberekkel teli levegőtlen szobában olyan lazán el tudok ájulni, hogy már szinte hozzászoktam.
2023. dec. 28. 20:05
 17/17 anonim ***** válasza:
43%

Nekem a fájdalom okoz ájulást. Nagyon ritkán (nincs endom), de olyankor szédülök és képszakadás.

A vérveszteségtől nem.

2023. dec. 29. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!