Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció miatt vérveszteség?

Menstruáció miatt vérveszteség?

Figyelt kérdés
Most a menszeszem tovább tartott és úgy érzem,több vér volt.Most,hogy elmúlt,rosszul vagyok.Gyenge vagyok,nem tudok figyelni,émelygek,fáradt vagyok...Lehet emiatt?Vagy ha nem,akkor mi az oka?

2014. jan. 8. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
igen elképzelhető hány éves vagy és meddig tartott a mensid hány napig?
2014. jan. 8. 16:59
 2/6 A kérdező kommentje:
14 vagyok és egy hétig,pedig máskor 4-5 napig szokott.Elég erős mindig,és most is annyira vagy talán még jobban.
2014. jan. 8. 17:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Meg sápadt is vagyok,mondjuk fehér bőrű,szőke hajú vagyok,de ennyire nem szoktam
2014. jan. 8. 17:50
 4/6 Sanxii válasza:

Dehogy vesztesz több vért.

Mindig csak annyi jön ki, amennyinek kikell. Egyébként 19 vagyok, s én is 1 hétig mestruálok. Szóval nyugodj meg. :) nincs baj.

2014. jan. 9. 13:28
 5/6 A kérdező kommentje:
De nekem kevesebb ideig szokott és máskor nem vagyok utána rosszul.Köszi a válaszokat:)
2014. jan. 9. 15:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak összeszedtél valami vírust. Nem valószínű, hogy a hosszabb menzesz és a fáradékonyságod között összefüggés lenne. Egy menstruáció alatt a vérveszteség kb. 50-100 ml körüli, nem több, mintha kicsit komolyabban elvágod a kezed, ráadásul a szervezeted igen gyorsan pótolja a hiányt.
2014. jan. 9. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!