Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez szerepet játszhat a menstru...

Ez szerepet játszhat a menstruációmban?

Figyelt kérdés

Az elmúlt 3 hétben konkrétan annyi dolgom volt, hogy alig maradt időm enni, ha meg tudtam volna, már nagyon késő volt, és amiatt nem volt étvágyam. Ennek következtében kb 5-6 kilótól megszabadultam hirtelen. Szerda óta menstruálok, de sokkal sokkal kevesebb van, mint szokott lenni. A színe piros, szóval ez már “valódi” menstruáció, nem csak barnázás. Szerintetek ez annyira megviselhette a szervezetemet, hogy így reagál, vagy a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz? (5 éve beállt menzeszem van, ilyen még nem fordult elő, fogamzásgátlót nem szedek, és még -5-6 kilóval is van rajtam egy kevés felesleg)

21/l

2023. dec. 24. 00:23
 1/1 anonim ***** válasza:

Lehet a hirtelen lecsökkent táplálékmennyiség és a megnövekedett stressz miatt is.

Meg persze lehet független mindkettőtől.

Ha csak ennyit tapasztalsz, akkor én nem foglalkoznék vele, maximum az éves rákszűrésen megemlítheted a dokinak, ha addig nem áll vissza a megszokottra.

Viszont arra azért figyelj, hogy elegendő mennyiségű és megfelelő minőségű táplálékot vigyél be, mert más problémát is okozhat a drasztikus diéta (még akkor is, ha egyébként úgy gondolod, hogy rádfér a fogyás).

2023. dec. 24. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!