Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha megvan és vendégségbe...

Ha megvan és vendégségbe lecsöppen a földre mit csinálsz?

Figyelt kérdés
Szőnyeses kőre. Tudjátok sokan azt tesznek a wc-be. Otthon mensijor kicsöppent nem egyszer belőlem a cucc és elgondokkoztam mi a fenét csinálnék ha ez vendégségben történik? Bármennyire is figyelek, ez a baleset elkerülhetetlen sajnos.
2023. dec. 11. 17:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%
Ha no lennel, tudnad, hogy telen nem csoppen, max szarra azott mar a nadragot.
2023. dec. 11. 20:30
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Télen nem csöppen? Miért? Befagy?

2023. dec. 11. 21:47
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Félelmetes IQ kell ehhez, odébbtolni a szőnyeget otthon és vendégségbe is, főleg ha már előfordult.
2023. dec. 11. 22:16
 14/17 anonim ***** válasza:

Egyszer csöppent, otthon, fürdés után, törölközőbe csavarva fogat mostam, és mikor végeztem, majd visszamentem valamiért, akkor vettem észre, hogy ott egy csepp vér. Hideg vizes ronggyal felitogattam, hogy ne hagyjon nyomot, másnap kimostam a szőnyeget.

Ha betétet használsz, cseréd úgy, hogy a wc-n ülsz, ha tampont, akkor tedd arrébb addig a szőnyeget, vagy ki tudod húzni a wc fölött terpesztve-guggolva is, és bedugod az újat.

2023. dec. 11. 23:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, én még sohasem véreztem össze a szőnyeget :D Pedig már 20 éve menstruálok.
2023. dec. 12. 11:45
 16/17 anonim ***** válasza:
53%

ahogy mar irtak ilyenkor mindent ami textil arrebb kuzdok vagy extran odafigyelek nehogy. De errol eszembe jutott eletem legkinosabb esete. Vendegsegbe mentunk egy baratunkhoz. Megvolt. Csereltem is betetet, mikor megerkeztunk. Aztan elkezdtunk beszelgetni. Engem egy feher szormere ultettek le. Minden okes volt, egeszen addig amig fel nem alltam onnan, amikor is kiderult alig masfel ora alatt ugy ataztam, hogy abbol pont egy kis ver jutott a hofeher szormere is. Nem tudtam hova sullyedjek. Foleg hogy ilyen meg sose fordult elo velem, hogy ilyen gyorsan ennyire elazzak es meg csak ne is vegyem eszre. persze kb felalltam es mindenki latta verfoltot...aaaaj

Mivel foleg sracok voltak még cikibbnek ereztem, de nagyon rendes voot mindenki.

2023. dec. 13. 07:44
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

16, megértelek. Én egyszer szintén vendégségbe jártam így, ottalvós buli. Reggelre.. ágynemű, takaró, matrac. Itthon sose jártam így se előtte, se utána.

Persze kitakarítottam mindent, de majd elsüllyedtem.

2023. dec. 13. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!