Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 1 Gyors kérdés ameddig nem...

Szandi0902 kérdése:

1 Gyors kérdés ameddig nem megyek Orvoshoz. Remélem nem nagy a baj ?

Figyelt kérdés
Kb 2 hete múlt el a menstruációm utánna kb 10-12 napra véreztem és barnás volt kicsit nem tudom mi lehet a baj ? Most 2 hét telt el a mestruàcióm óta és a wc papír ahogy megtörlöm magam rózsaszín picit. Mitől lehet ez ? Kicsit fáj is a hasam alja.
2023. dec. 4. 22:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2023. dec. 4. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
32, soha nem volt még ilyen mindíg normálisan jött meg a menstruációm.
2023. dec. 4. 22:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Attól félek,hogy méhnyakrák :(
2023. dec. 4. 22:20
 4/6 anonim ***** válasza:
78%

Kétségek esetén orvoshoz kell menni, ezeket a tüneteket egy sor dolog okozhatja.

A méhnyakráknak korai stádiumban enyhék a tünetei, esetleg tünetmentes, de kizárni vagy megállapítani bármit, vizsgálattal lehetséges.

Most statisztika alapján valami fertőzésnek nagyobb az esélye, mint egy méhnyakráknak, de szakorvos tudja ezt megállapítani, az itteni közönség ezt nem fogja tudni megmondani.

2023. dec. 4. 22:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Persze mindenképpen megyek orvoshoz de 1 hét múlva kaptam időpontot.
2023. dec. 4. 22:57
 6/6 anonim ***** válasza:
78%
Akkor addig jegyezz fel minden tünetet, mikor mi történik, javul, rosszabbodik. Kell e gyakrabban pisilni, bármi... Azt is, volt e valami változás, csináltál e olyat, amit eddig nem, vagy ami kockázatos lehet. Pl elmentél uszodába, nyilvános wc-t használtál e, bármi. A fájdalom mire javul, mire rosszabbodik. Ennyit tudsz csinálni. Ezek nagyon általános tünetek tényleg, sokminden okozhatja.
2023. dec. 4. 23:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!