Ha az aktus napján veszek be antibiotikumot, az befolyásolja a fogamzágátló hatását?
Tudom, hogy olyankor gyengül a fogamzásgátló hatása, mindig odafigyelek erre.
Viszont olyankor mi a helyzet ha az aktus napján veszek be antibiotikumot is?
Szállj már le rólam...
Leírtam, hogy nem is akartam elkezdeni az antibiotikumot, mert tegnap már kb semmi bajom nem volt. Akkor ma minek használtam volna óvszert?
Ha holnap szexeltem volna, és ma elkezdem az antibiotikumot, értelemszerűen használok óvszert vagy nem szexelek. 7 éve szedem a fogamzásgátlót, nagyon odafigyelve, egy szemet se hagytam ki, antibiotikum mellett mindig figyeltem. Soha semmi gondom nem is volt vele. Rendszeresen járok nőgyógyászhoz is. Csak vasárnap este értelemszerűen nem akarom ezzel zaklatni...
Ez ma egy ilyen hülye helyzet, hogy volt szex, de mégis lebetegedtem. Leírtam. Tényleg hagyjál már. Felesleges kötekedés amit csinálsz itt továbbra is.
Még írj 26 kommentet.
#13: Köszönöm!:) Hatalmas segítség volt amit írtál te is. Érdemes az ilyen hasznos válaszokért feljönni.
Szerencse, hogy te is a kérdésre válaszoltál!
Nőként így viselkedni egymással... elszomorító. A való életben nem oktatok ki senkit, nemhogy neten.
Egyébként a kérdés már tárgytalan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!