Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek hogy meghízok a fogamzás...

Félek hogy meghízok a fogamzásgátlótól, de már megvettem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nem szeretnék elhízni, vagy nem mindenki hízik meg a fogamzásgátlótól?

Slinda márkáju van nekem.

2023. nov. 26. 09:39
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
A hízás ellenszere a testmozgás. Amúgy ha teherbe esel, akkor 90 hónap alatt elég durván meghízol. Én a gyógyszert választanám a helyedben.
2023. nov. 26. 09:47
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen és aktívan sportolok mindig, és ha szedés mellett is mozgok sokat akkor nem fogok meghízni?
2023. nov. 26. 09:50
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Miért hízna meg tőle mindenki? És pláne nem is mindegyik gyógyszer hajlamosít rá. Szedd nyugodtan, ha az orvos ezt javasolta.
2023. nov. 26. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:
97%
Nem okoz hízást, hacsak nem eszel 3x annyit.
2023. nov. 26. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a gyógyszertől hízol, hanem attól, hogy csinálHAT nagyobb étvágyat, és a több kalóriabeviteltől hízhatsz.
2023. nov. 26. 18:28
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tönkretette a szervezetemet . Ami a betegtájékoztatóban van, azoknak a 90%-a kijött rajtam a mellékhatások közül. Nem is értem,hogy engedélyezhetik ezeket a sz.rokat 2023ban. Komolyan azt hisszük,hogy majd büntetlenül szedünk hormont?..eh..ugyan már. Részemről a sohatöbbé kategória.
2023. nov. 26. 23:05
 7/9 anonim ***** válasza:
41%
Jól gondold meg h elkezded e szedni. Nekem nem rögtön, de kb 6 év alatt eredményezett 10 kg hízást, nyilván nem közvetlen a bogyó, de többet kívántam enni, vízvisszatartás, depressziós hajlamok, mind hozzájárult. Letettem és elkezdtem fogyni, jobban érezni magam. Ez mindent elmond. Soha többé nem fogok ilyesmit szedni.
2023. nov. 27. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:
A fog gatlok a nok kb 30-35%nal okoz hízást
2023. nov. 27. 22:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem a libidómat gyilkolta le és állandóan visszatérő gombás fertőzéssel küzdöttem amíg szedtem. Plusz, miután abbahagytam, irgalmatlan görcsökkel menstruáltam.

de ez mind egyéni. Van akinek évtizedekig nem okoz gondot.

Próbáld ki egy évig, aztán meglátod.

2023. nov. 28. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!