Mit tehetnék? Hónapok óta nincs menstruációm.
Terhes nem vagyok.
Nyáron két dokinál is jártam, akik hormonvizsgáltatot kináltak nem kevés pénzért, de ha nincs menstruációm azt se lehet elvégezni.
Kinek volt hasonló gondja, mi volt a megoldás?
Hogy nem lehet elvégezni?
Oké vannak a ciklusban optimális napok, de azért egy női hormonpanel, pajzsmiriggyel, mellékvesével, hasi UH-val kiegészítve alap kellene legyen.
Állami nőgyógyász nem írja ki ingyen?
Kerdezo, ketlem, hogy orvoshoz el is mentel. Vagy oriasi felreertesben vagy. Te azt hitted, hogy a menstruaciodbol turjak ki a vert az elemzeshez? A karodbol vesznek.
Amugy ha vekony vagy, sokan nem erzik magukat tul sovanynak, de hirtelen fogyas, zsirmentes dieta felboritja a hormonokat, nemcsak anorexia.
Azért mert a doki szerint akkor lesz jó az eredmény, ha a vért a menstruáció 2-3 napján veszik le.
Voltam hüvelyi ultrahangon, ott a doki nem látott elváltozást.
Ez egy f.szság. Ha nincs menstruációd, akkor bármikor le lehet venni a vért. De ha meg annyira zavarja, meg lehet hozni gyógyszerrel…
De talán keress egy értelmesebb példányt, mert akinél voltál, full hülye.
Az a doki, aki ilyet mond, imkompetens. Egy hormonsort KELL kérni, az megmutatja, miért nincs menzesz.
Keress értelmes orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!