Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pisi helyet ilyen fehér...

Pisi helyet ilyen fehér nyálkás valami jött és nagyon fáj a pisilés után... Mi ez?

Figyelt kérdés

2023. nov. 15. 00:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nincs semmi?? Milyen orvosod van neked? Mikrobiologiai tenyesztes is volt, vagy csak sima labor?
2023. nov. 16. 12:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Na várjunk, nem mindegy most nálad mit jelent a fehér vizelet, mert van aki az átlátszót is annak mondja, marhára becsapós dolog tud ez lenni így. Ha a vizeletben nincs semmi, akkor az nagyon fura, kizárt szerintem, vagy te nem írod le jól, nekem ez zavaros.
2023. nov. 16. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Meg mi az, hogy elméletileg nincs benne semmi? Azt tudnod kell, annak van egy eredménye, ha laborban készült, meg EESZT-ben is.
2023. nov. 16. 13:04
 14/17 A kérdező kommentje:

Nincs bene gyulladás inkább úgy írom...

Néha van hogy teljesen fel vagyok puffadva és annyira kell pisilni és csak pár csepp jön ki, néha meg van hogy nem érzem hogy kell és majd bepisilek

Rendesen kivoltam vizsgálva az urológián vettek vizeletet laborba küldték a vizelet rendben van

Mindig azt mondta az összes orvos hogy sokat kell inni, én iszok de az elmúlt 2 napban olyan fehér nyálkás a pisi

Be tettem egy betétet mer néha nem tudom kell e pisilni

2023. nov. 16. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:
54%
Azért az nem mindegy, hogy mikor voltál kivizsgálva, most ez meg megint 2 napja van, teljesen irreleváns egy korábbi vizelet labor eredménye, a jelenlegi panaszok számítanak. Azért egy vérkép is jó lenne kreatininre pl. Nem tudom hogy van nálad, mert zagyva amiket írogatsz, de ha iszol sokat és annak ellenére jóval kevesebb, vagy egyáltalán nincs vizelet, akkor vagy valami mechanikai elakadás van, vagy nagy gyulladás, esetleg beidegződési zavar. Minimum kellene kőre kivizsgálás, esetleg másra, natív röntgen, esetleg CT,ultrahanggal sem lehet mindent kimutatni.
2023. nov. 17. 06:28
 16/17 A kérdező kommentje:
CTn voltam, ott mondták hogy hiába pisiltem ki magam előtte tele van a húgyhólyag ugyan ez volt a ultra hangon is
2023. nov. 17. 19:39
 17/17 A kérdező kommentje:

Például pont most pisiltem és szépen jött a pisi olyan sárga átlátszó szagtalan és amikor a vegen kicsit megnyomtam megint az a fehér nyálkás izé

Amúgy viszket a hugy lyukam vagy hogy mondjam

De csak most pisi után...

Tegyük fel ha valami betegség fertőzés valami az mitől lehet?

2023. nov. 19. 02:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!