Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A túlzott stressz miatt...

A túlzott stressz miatt lehet, hogy már 4 hónapja késik?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon - nagyon sokat stresszeltem és ezáltal kevesebbet is tudtam enni . kb másfél éve jott meg eloszor, így már rendesen be kellett volna állnia . terhesség kizárva
2009. jan. 3. 00:23
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
A barátnőmnek(17) azért kellett elmennie,mert több,mint 2 hétig megvolt a menszesze és találtak nála egy cisztát,de nem akarlak megijeszteni(!),csak azt hiszem jobb lenne,ha látna egy orvos,anyuddal pedig beszélj,ha eddig nem tetted meg!
2009. jan. 3. 00:41
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem ijesztgetni akarlak, de barátom húga elég piszkafa, 16 éves, mensese nem volt rendben, találtak nála egy cisztát, amit ki is kellett műteni. Azóta fogamzásgátlót szed és minden rendben. Szóval irány a doki, megvizsgál és már többet tud mondani, mint mi.
2009. jan. 3. 00:42
 13/17 anonim válasza:
89%
Megnyugtatásul mondom, hogy nekem is volt ilyenem. 4 hónap után elmentem dokihoz, és közölte, hogy ez alapjáraton még nem gond, valsz nincs peteérésem, ennyi. Adott egy gyógyszert, ami meghozta, de nem állította be, és hát mit ne mondjak, nem sokat ért, hogy elmentem. Ettől függetlenül mindenképpen menj el orvoshoz, mert, ahogy az előttem lévők mondták, bármi lehet. Ne félj, nem olyan rémes! Remélem nincs komolyabb bajod, jobbulást!
2009. jan. 3. 01:12
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Az valahogy senkinek se tűnt fel, hogy azt írta, hogy másfél éve jött meg neki..

Az is valószínű, hogy még nem állt be rendesen, és most kimarad pár hónap, aztán kezdődik megint.

Viszont a legjobb tényleg az lenne, ha elmennél nőgyógyászhoz. Vagy inkább endokrinológiára, mert a nőgyógyász egyből telenyom mindenféle gyógyszerrel..

2009. jan. 3. 01:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne aggódj,nem lesz semmi gond.Szerintem az idegesség közrejátszik,és az,hogy nemrég óta menstruálsz..

Olvasva itt a válaszokat,nekem is el kellene mennem orvoshoz..15 éves vagyok,már 1,5 éve nincs menstruációm..Pedig azelőtt meg volt egy évig,de aztán jött a hosszú fogyókúra..:S

2009. jan. 3. 12:10
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Vszínű, hogy azért késik, mert még nem állt be a ciklusod. nem csoda, hiszen még csak másfél éve menstruálsz. de kötve hiszem, hogy komoly bajod lenne.

azonban a biztonság kedvééert fel kellene keresned egy nőgyógyászt. nem tudom mennyi idős vagy, de feltételezem, hogy 14-15. ennyi idősen még gyermeknőgyógyászhoz is mehetsz. szólj anyukádnak, majd ő elvisz. a nőgyógyásztól meg ne félj: ha a torkod fáj, nyílván elmész a háziorvoshoz. a nőgyógyászhoz is valahogy így kell hozzáállni. a világon semmi rémes nincs benne.

2009. jan. 3. 13:58
 17/17 A kérdező kommentje:
Oké . Koszonom szépen mindenkinek a választ .Azt hiszem tényleg nem ártana felkeresni egy orvost . De elotte veszek teákat meg olyan dolgokat amiktol hát megjohetne , de ha az sem segít jon az orvos .
2009. jan. 3. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!