A túlzott stressz miatt lehet, hogy már 4 hónapja késik?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon - nagyon sokat stresszeltem és ezáltal kevesebbet is tudtam enni . kb másfél éve jott meg eloszor, így már rendesen be kellett volna állnia . terhesség kizárva2009. jan. 3. 00:23
1/17 anonim válasza:
Picit sok én úgy gondolom.Miért vagy stresszes? Nőgyógyász látott már?
2/17 A kérdező kommentje:
Suli, barátok miatt vagyok és most elveszítettem nagypapámat is. nogyogyasz meg nem latott , de nem is szeretnem ha látna :( remélem már megjon
2009. jan. 3. 00:27
3/17 A kérdező kommentje:
barátok alatt persze hawerokat értem
2009. jan. 3. 00:29
4/17 anonim válasza:
Terhességi tesztet csináltál már?
Adry
5/17 anonim válasza:
A hirtelen súlyvesztés/ növekedés miatt késhet a menses. De a 4 hónapot soknak tartom. Lehet, hogy felborult a hormonháztartásod, ezért célszerű lenne ha elmennél nőgyógyászhoz, aki gyógyszerrel (fogamzásgátló) be tudja állítani.
6/17 anonim válasza:
Lehet nem a legszebb dolog,de így neten keresztül,ismeretlenül is szeretnék részvétet kívánni! Éltél nemi életet?
7/17 A kérdező kommentje:
koszi a válaszokat . terhesség kizárva , nem élek nemi életet :P
2009. jan. 3. 00:32
8/17 anonim válasza:
Szerintem jobb lenne, ha megszeretnéd a gondolatot, hogy nőgyógyászhoz menj. Ő egy orvos, neked meg ha nem vagy terhes és 4 hónapja késik, akkor bajod van. Miért gáz ilyenkor orvoshoz menni, fel nem foghatom.
Lehet, hogy simán megúszod, és pl. azért nincs menszesz, mert sovány vagy, de ez nem játék. Hogy megijedj közlöm, h simán belefér akár az is, hogy cisztád van vagy rákod. A ciszta barátnőmet is utolérte egyszer régen hasonló tünetekkel (borult a ciklus, mint a bili). Talán egy orvos többet tud mondani, főleg, h ő lát téged, mi meg nem...
9/17 anonim válasza:
Szerintem is menj el dokihoz! Nyugi, látott ő már annyi nemiszervet,hogy nincs miért aggódnod.. Szívesen megadom a pesti magándokim számát..
10/17 A kérdező kommentje:
rák miatt is lehet ?
jesszus
2009. jan. 3. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!