Mitől fájhat a mellem?
Figyelt kérdés
Általában mensi előtt 1 héttel kezd el fájni,aztán ha megjön elmúlik.Már két hete elmult,de azóta is fáj,mitől lehet? Ellenőrizni természetesen szoktam magam,nem találtam semmi szokatlan,feszülnek.terhesség kizárva mivel honapok óta nem élek szexuális életet.2009. jan. 3. 00:08
1/4 anonim válasza:
Ha semmilyen elváltozást nem észlelsz akkor előfordulhat hogy a hormonok miatt van,vagy talán a melltartó nem megfelelő,esetleg gyógyszer váltás,alvási pozició,vagy talán nehezett emeltél és meghuzodott.Elég sok oka lehet de szerintem ha továbbra sem múlik inkább fordulj vele orvoshoz.
Remélem segithettem
2/4 anonim válasza:
Szerintem nyugi, el fog múlni. Néha érzékenyebb a mell, ez természetes. És nem csak mensi előtt.
3/4 anonim válasza:
Ó te kis szerencsés.
Bárcsak fájna még a mellem.
Nő a melled, azért fáj, ilyenkor a futást kerüld, mert belehalsz olyan kényelmetlen. Mellesleg a hormonokban van valami, hisz az ösztrogén felelős a másodlagos nemi jellegek kialakításáért, ezért menszesz előtt.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm egy kicsit megnyugtattatok!:) annak örülnék ha nőne:D egyébként nem szedek gyógyszert
2009. jan. 3. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!