Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Elmaradt a 2. menstuációm....

Elmaradt a 2. menstuációm. Már két hete. Ebben a hónapban még valószínű hogy megjön vagy már nem?

Figyelt kérdés

azóta is betétet használok mert nemtóm hogy mikor lesz meg és félek hogy átázok és akkor pont nincs betét berakva. vagy elég ha csak van a táskámban??

L/15

2010. okt. 19. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt senki sem tudja neked megjósolni. Az első időkben még gyakran előfordulhatnak ilyen kimaradások, késések, rendszertelenségek, idővel ez rendeződni fog.

Nem kell mindennap intim betéttel járkálnod, használj tisztasági betétet, az kényelmesebb, és ha éppen megjön, nyújt annyi védelmet, amíg elmész a wc-re. A táskádban pedig legyen mindig nálad intim betét (ez később is ajánlatos. Én 40 vagyok, de egy tampon nélkül a táskámban ki nem teszem a lábamat itthonról).

2010. okt. 20. 06:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Huuu,de szeretem az effajta kérdéseket!Mit gondolsz,itt látnokok vannak?!
2010. okt. 20. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy ez a hónap kimarad. De én nem szoktam odarakni semmit, ha késik mert olyan erőteljesen nem indul meg. De betét azért mindig van nálam.

23/L

2010. okt. 20. 08:09
 4/4 anonim ***** válasza:

Ne használj betétet állandóan, mert fertőzést okozhat, főleg, ha illatos. (Mármint jobban szaporodnak a gombák és baktériumok, ha meleg, nedves helyen vannak, a betét pedig befülled, akármilyen légáteresztő, ha nem lenne ott nejlon, átázna.)

Elég, ha a táskádban van.

Nem kizárt, hogy kimarad, de ezt senki nem tudja megmondani előre.

2010. okt. 20. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!