Lehet, hogy csak az egyik oldalt van peteérésem?
Régebben mindig éreztem, hogy egyik hónapban bal oldalt fáj, utána jobb oldalt. Pár éve volt egy miómám, akkoriban már fel volt borulva a rendszer, 2-3 hónapig volt peteérés az egyik oldalt, utána a másikon.
Most viszont már kb egy éve csak bal oldalt érzem. Érdemes vele orvoshoz fordulni, vagy elég a következő rákszűrésen megemlíteni? Előre is köszönöm a válaszokat!
Igen, ezzel tisztában vagyok, hogy ideális esetben így van.
Csak mivel már 1 éve csak bal oldalt érzem, attól félek, hogy a jobb oldali már "nem működik"
én sose éreztem fájdalmat sose tudtam mikor ovulálok míg nem akartam gyereket.Pozitív ovuteszttel szexeltem és megfogant a babám.Felesleges erre rástresszelni hogy működik e mindkettő vagy sem.Kitudja lehet nekem sem működik mindkettő.Tudja a baj hogy melyik oldalt ért meg a pete. :( Ha szeretnél babát és nem jön össze akkor érdemes ezt kivizsgáltatni.
#1es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!