Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Rákos vagyok vagy terhes? Mi...

Rákos vagyok vagy terhes? Mi bajom van?

Figyelt kérdés

Csütörtökön észre vettem, hogy a jobb mellem nyomásra érzékeny. Másnap megtapintottam és észre vettem egy csomót. Utána olvastam és minden oldal azt írja, hogy ez nem csak rák tünete lehet, hanem a terhesség jele is. Persze lehet terhességi tesztet csinálni (és fogok is), de kb 1 hete észrevettem, hogy nagyon csomósodik a hajam és emiatt is félek. Szerintetek mi lehet? (Kb 3-4 héttel ezelőtt szexeltem először gumi nélkül.)

16/L

2023. nov. 4. 13:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%

Kb egy hete megjött neki, vagyis az orvosnak úgyis azt fogja mondani, mert volt vérzés. Tehát onnan számolják majd, ha terhes.

Kár volt belekötni.

2023. nov. 4. 18:59
 12/19 anonim ***** válasza:
82%
Mondjuk inkabb ciszta.
2023. nov. 4. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:
35%
10-eskem,frissits kicsit az ismereteidet. A mostani tesztek elso honap elott kimutatjak.
2023. nov. 4. 19:01
 14/19 anonim ***** válasza:
76%
Leghamarabb olyan 3,5-4 hetes terhességet képes kimutatni egy terhességi teszt. Azelőtt nem termelődik annyi HCG a terhességtől, amit érzékelnek a tesztek. Nem ártana utánaolvasni, mert sokak nincsenek képben.
2023. nov. 4. 19:42
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
A nemvárt napján már kimutatja, ami két hét a peteérés miatt.
2023. nov. 4. 20:06
 16/19 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy tesztet, de negatív lett. Azt írja a teszt, hogy azelőtt kell csináljam pár nappal mielőtt megjönne. A mellem pedig rosszabb mint volt és szétrobban. Vagy holnap megyek klinikára vagy ha bírható lesz akkor jövőhéten orvoshoz.
2023. nov. 4. 20:16
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem akkor kell, hanem már lehet.

Akkor hormoningadozás is lehet.

Pcos tünete a haj elváltozása, és kimarado menses.

Egy vérképből minden kiderül.

2023. nov. 4. 20:24
 18/19 A kérdező kommentje:
Jó. És mi van a mellemmel?
2023. nov. 4. 20:44
 19/19 anonim ***** válasza:
92%

A hormon arra is hatással lehet.

Lehet simán kis progeszteron hiány.

16eves vagy még ugrálnak a hormonok.

Ha nem szűnik, nőgyógyász.

2023. nov. 4. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!