Intim zuhany használata? Használtátok már? Milyen érzés, nagyon fura? 16L
Figyelt kérdés
Szóval most fogom életembe elöször használni és hát félek, mert nem tudom hogy kell, meg mennyi ideig öblítsem. És semmit nem találok videót vagy használati utasítást az interneten.2023. nov. 2. 10:12
11/15 anonim válasza:
Semmit, csak arra megy rá, hogy képeket szedjen ki lányoktól, jó pár hónapja itt van mindig pár nap alatt elsz belőle egy max 2 csillagos profil, aztán nem egyszer beírja még ezt is, hogy privátra miért nem válaszolnak neki....
12/15 anonim válasza:
Kérdező, próbáld meg elfogadbi a jóindulatú segíteni akarást, a nemektől függetlenül. Én pl. Tudok jó megoldást a problémádra, de akkor sem fogom nyilvánosban kiírni, csakis privátban, tehát csakis úgy.
13/15 anonim válasza:
A jóindulatú segítő nyilvánosan megosztja, hogy más is tudjon belőle tanulni.... De ha nem esett le, már elegen ismernek itt ahhoz, hogy mindig legyen aki tudja figyelmeztetni az esetleges új kérdezőt.
14/15 anonim válasza:
Nem, ebben tévedsz, utolsó, a joindulatu segito csak azt osztja meg, ami nem szemelyes es nem negyszemkozti dolog, ugyanis sem a sajat titkomat, sem a kerdezotol megtudott bizalmas infokat NEM teregeti ki ide a tisztesseges ember, ahogy a nevét sem! Ami olyan info lesz, hogy te is tanukhatsz belole, azt legy nyugodt, meg fogom osztani. A masik pedig hogy a perverz modon valaszolgato, kislanyokat zaklato vadpervert bunko kartekony pasasokra foleg nem tartozik az informacio. Mivel megtudtam, ilyenek szoktak az ilyen jellegu kerdezoket letamadni. Ket nagy budos pofon kell annak, nem informacio. A normalis lanyokkal pedig megosztom, akit erdekel, majd ir szemelyesen.
15/15 anonim válasza:
Még szerencse, hogy igyekszünk jelezni, hogy van egy privátozós perverz, na minden jót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!