Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mentruáció után mindig újabb...

Mentruáció után mindig újabb vérzés? (Csak erős idegzetűeknek)

Figyelt kérdés
Kicsit undi lesz, de kb fél éve ha megjön tart a szokásos 4-5 napig, majd elmúlik, de aztán saccra 1.5-2.5 nap múlva mikor hogy, elkezdek egyszercsak hirtelen nagyon görcsölni, és rá pár percre kijön egy nagy adag vér még, darabos többnyire. Ez mitől lehet? 29 éves vagyok, eddig ilyen nem volt régebben. Igazából tök kellemetlen mert el is felejtem már mindig, bár betétet használok még pár napig mert a tampon már ilyenkor nem kényelmes amúgy egész nap ha semmi nincs, de annyi kijön hirtelen hogy egy betét sem elég, áztam már át emiatt mostanában több hónapban is.
2023. okt. 26. 20:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos mit mondott?
2023. okt. 26. 20:47
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Orvos latott???
2023. okt. 26. 20:54
 3/5 anonim ***** válasza:
89%

Huh ez nem hangzik túl jól. Tényleg menj el nőgyógyászhoz. Nálam olyan szokott előfordulni hogy a 3-4. nap környékén szinte mintha teljesen elmúlna. Utána pedig rá egy fél napra folytatódik. De ennyi kihagyás nem szokott lenni és utána nem ilyen nagy mennyiségben dől belőlem.

27N

2023. okt. 26. 22:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Emiatt konkrétan nem voltam orvosnál, eszemben se volt említeni neki, rákszűrésen voltam nemrég, akkor meg is vizsgált, nem mondott semmi problémát.
2023. okt. 27. 07:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mióma miatt vannak hasonló tüneteim :(
2023. okt. 27. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!