Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem szűnő bűz a hüvelyben?

Nem szűnő bűz a hüvelyben?

Figyelt kérdés

Egyszerűen már nem tudom mit tegyek.. július vége óta tart, korábban sose volt ilyen gondom, elviselhetetlen szag. Mindent próbáltam, intim mosakodó, zöldség gyümölcs diéta, antibakteriális kúp, most pedig laktobacillus tabletta ami az egyik legdrágább, öt napja szedem de nem hatott a szagra. Egészségesen élek, sportolok folyamat, higénikus vagyok így fogalmam sincs mi lehet, és IGEN voltam dokinál aki nem küldött el se rákszűrésre se ultrahangra.. persze nem magán orvos volt..

Szexuálisan nyár óta senkivel nem voltam, gondoltam arra is hogy esetleg akivel utoljára voltam tőle kaptam el valamit de én már tanácstalan vagyok

22/L

2023. okt. 23. 22:08
 1/6 anonim ***** válasza:
43%
gomba?
2023. okt. 23. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Nemibeteg gondozó, nőgyógyász... milyen orvosnál voltál és mit mondott?
2023. okt. 23. 22:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Nőgyógyásznál kórházban, elmondtam neki a panaszaim de azon kívül hogy “bekukkantott” semmi egyebet nem segített nem küldött el se rákszűrésre se gyógyszert nem kaptam vagy bármi.. de ez a magyar egészségügy
2023. okt. 23. 23:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy barátnőm az ö illata ott akkor változott meg amikor a fogamzás gátlót abbahagyta .Hormonális változás is lehet és most mondok egy kicsit extrémet ,lehet csak te érzed bűzösnek ,amikor egy élőlény termékeny állapotba kerül akkor így vonzza oda a hímeket.
2023. okt. 23. 23:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne általánosíts, kérdező, nekem se magándokim van, de gondos. Normáltól eltérő folyásod van, ill. egyéb panasz? Ált. egyébként bakteriális vaginózis okoz erős szagot (halszag), de el is kaphattál nemi betegséget, sok minden lehet. Menj másik dokihoz!

1-es: A hüvelygomba ált. szagtalan, vagy minimális szaggal jár.

2023. okt. 24. 08:30
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben felkeresnék egy másik orvost!
2023. okt. 25. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!