Szemérem és hüvely se, megduzzadád, gomba?
mesntruáció előtt / után hüvelygombám jön ki (nem ülök le nyilvános wck-n stb, nem folytatoo szexuális életet semmilyen módon) és már egy ideje észrevettem, hogy jobb alúl a lyukam mellett (kívűl még) égő érzésem van sokszor, mint megnéztem olyan mintha kilenne sebesedve. ha megdörzsölöm (akár ruhán keresztűl, mert viszket) megduzzad a szemérem dombom, vele a hüvelyem is.
van gomba ellen krémünk, ami ilyenkor hatni szokott, viszont így hogy sebes(?)/kivan dörzsölve(?) nem hiszem, hogy rákéne kennem.
valami tipp, hogy mi ez? kit kezdjek vele?
strandra, fürdőbe, balatonba ezzel mehetek?
Fogalomzavarod van, ami a hüvelyt és a szeméremdombot illeti.
Nem, így ne fürdőbe menj, hanem nődokihoz.
Hát strandra, fürdőbe lécci ne menj, mert elkapják mások is a gombát.
Orvoshoz menj mindenképp. Nem fog az elmúlni csak úgy magától.
Na most ami az anatómiát illeti, sztem elképzelhető, hogy a szeméremdombod megduzzad, de az nem hiszem, hogy a gombától, oda nem megy. Az a valószínű, hogy a hüvelynyílásnál (lásd még "lyukam" helyett mondható, kulturált(abb) szó), a kisajkaknál és a nagyajkaknál van a gomba. Sőt, sokan nem tudják, de a gátnál is lehet (azaz a hüvelynyílás és a végbélnyílás közötti területen) ill. a végbélnyílásnál is. Tehát be kell kenni ott mindent. Nézz meg egy anatómiai ábrát, sokat fog segíteni.
A gombát egyébként szájon át szedhető gyógyszerekkel is lehet kezelni, meg komolyabb kúpokkal, kenőcsökkel, amik csak receptre kaphatóak. És nem elég párszor bekenni, ugyanis a gombák nagyon ellenállóak. Min. 2-3 hétig MINDEN NAP be kell kenned az érintett területet (és a végbélnyílásod környékét is!).
Jobbulást.
latom sokan kiszurtetek a lenyeget. sietnem kellett es nem tudom mi tortenik nem 19 eves vagyok vagy anyuka sem.
koszonom annak aki ertelmes valaszt adott.
Azt persze elfelejtettem hozzátenni, hogy a gomba a hüvelyben is van, de felteszem, ez azért magától értetődő. (Sajnos.)
3 voltam
És a hüvelyben nem kell bekenni. :) De gondolom ez tényleg magától értetődő. Oda kell a kúp, szájon át meg a gombaölő gyógyszer.
3, 5 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!