Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hyperstimuláció?

Hyperstimuláció?

Figyelt kérdés

Lombik programban veszünk részt, túlestem a petesejt leszíváson 1 hete,de sajnos már a hormonkezelés alatt is voltak jelei túlstimulációnak és a leszívás utáni napokban hyperstimuláció lépett is fel.

Hatalmasra duzzadt petefészkek, illetve hasűri folyadék is van bőven.Hálistennek a fájdalom már nem olyan vészes.A kórházi kezelést szerencsére megúsztam.Az orvos sok fehérje illetve bő folyadék bevitelt javasolt,de azt nem tudom hogy meddig? Mennyi idő mire teljesen helyre jövök?Nem szeretnék panaszkodni, hősiesen eszem amit kell csak közben az emésztésemnek nagyon nem tetszik ez a helyzet ezért is lenne jó tudni meddig kell. Ezt nem kérdeztem meg.

2023. okt. 23. 16:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia. Ég szintén lombikos, már kismama vagyok. Hát amíg jobban nem leszel érdemes a fehérje dús étrendet követni és minél több folyadékot inni. Én minden leszívás után pl vettem direkt ilyen fehérje porokat, van csomó féle ízben, és azokból napi kettőt megittam, plusz fehérje dús kajákat ettem és napi 3 liter vizet ittam, ami baromira nehéz volt, de mikor engem stimuláltak kicsit túl az utolsó leszívásnàl, segített ez így relatív gyorsan helyrejönni és bár akkor nem csináltàk meg a beültetést, de következő hónapban igen, és már itt van a hasamban a 24 hetes kicsi lányom. Úgyhogy csináld csak amit mondanak, mert így jössz helyre gyorsan! Sok sikert!
2023. okt. 23. 16:14
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Akkor jól csinálom.Fehérje port is iszok,sok sok víz és fehérje ☺️ Gratulálok Neked!Beültetés Nekem majd csak januárban lesz,mert mire letelik a 40 nap amit kell pihentetni magam, addigra pont az intézmény decemberi leállására jönne ki a beültetés, úgyhogy január vége vagy február eleje lesz leghamarabb.Viszont 8 csoda 5 napos bogyónk lett,akik fagyasztva várnak minket, úgyhogy minden egyes kellemetlen pillanat megérte! 😊
2023. okt. 23. 16:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Köszönöm! Kitartást és majd sok sikert kívánok 🙂!
2023. okt. 23. 16:41
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😊
2023. okt. 23. 16:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!