Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek milyen tapasztalata...

Kinek milyen tapasztalata van? (méhpolip)

Figyelt kérdés

Az orvos azt mondta mindenképpen műteni kellene. Én igazából nagyon félek a műtéttől. Szeretnénk nemsokára babát , kb 4-5hónapon belül. Tudom, hogy minden műtétnek lehetnek veszélyei. Valakinek tapasztalat, hogy méhpolip eltávolítás után mikor lett baba?

Esetleg a műtét lefolyásáról is szívesen hallgatok történetet.

29N

2023. okt. 19. 18:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Rutinműtét, ne aggódj. Nekem már volt többször.
2023. okt. 19. 18:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Műtét után mennyi idő volt mire "felépültél"?
2023. okt. 19. 21:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb. másfél-két hét. De utána még azért volt fizikai kímélet.
2023. okt. 20. 19:56
 4/5 anonim válasza:
Az első válaszolótól szeretném kérdezni hogy válaszolta hogy többször volt.Sajnos nekem is és most is.Soha nem múlt el magától menstruációval?Orvosom ajánlotta várjunk.Valamint a kérdezőnek remélem rendeződött.
2023. nov. 8. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia első válaszoló vagyok, sajnos nekem nem múlt el magától, csak a műtét segített és még így is kiújult, ezért összesen 3-szor kellett műteni, de hála égnek, 2019 óta már nem jött vissza.
2023. nov. 9. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!