Tamponból/betétből a sajátmárkások vagy a noname-k tényleg rossz minőségűek, vagy csak nem bíznak benne sokan?
Mi az oka, hogy sokan csak az OB-t és az Always-t használják? Az olcsóbb márkák valóban rosszabb minőségűek vagy sokan csak félnek többfélét próbálgatni vagy alapból nem bíznak benne?
Nektek volt már rossz tapasztalatotok valamelyik márkával? Melyik volt az
Nekem csak az Always jött be eddig. Még más márkás sem, pl. Libresse.
És persze az Always-ből is megvan, hogy pontosan melyik, a sensitive, ami puha, nem olyan műanyag zacskó tapintású.
Nekem a kényelem és persze a biztonság fontosabb, mint a kísérletezgetés.
Tamponból használtam már többfélét. Amikor elkezdtem szinte csak OB volt, de a Tampax is jó.
Egyébként betétből is csak az Alwayre és a Libressre emlékszem még abból az időből, amikor először megjött.
Ha valaki azt próbálta először és bevált neki, akkor minek váltogasson. Én eleinte Libresse-t használtam, de a szülés utáni időszakra azok a betétek semmit nem értek, akkor Seni/Tena betéteket használtam és rá kellett jönnöm, hogy a vérzéseim sokkal durvábbak a szülések óta, ráadásul egy komolyabb inkontinenciám is visszamaradt (intimtorna + műtve is volzam miatta, de nem ért semmit). Így már a menstruációkor is ezeket a betéteket használtam és havonta egy vagyont elköltöttem rá (kb 20E Ft). Ebből kezdett elegem lenni és olcsóbb alternatíva után néztem. Nekem végül a dm sajátmárkás vált be (Jessa). Ebből használom a betéteket és a tamponokat is. Ezek teljes áron is olcsóbbak (havi kb 6-7E Ft), mint a pl a Tena orvos által felírva (főleg, hogy csak napi 1-et írhat fel). Ez lehet, hogy sóherságnak tűnik, de én normál napon is 3-4 betétet fogyasztok, ha meg is van, akkor ennek majdnem a dupláját.
A saját példámból adódóan, úgy gondolom, hogy az ember lánya akkor vált, próbálgat másik márkát, ha valami miatt az előző már nem jó.
A betétből saját márkásat használok.
Tamponból próbáltam többet is, de mind mellett folyt a vér, hiába volt jó a méret.
Az ob az egyetlen, ami 100% biztonságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!