Tisztasági betét okozhat fertőzést?
Naturella tisztasági betétet használok, mert állandó folyásom van, amit már mindenféle gyógyszerrel, kúppal, krémmel próbáltam kezelni, mindig orvosi utasításnak megfelelően. Nem sikerült megoldani a problémát, ezért jutott eszembe, hogy esetleg nem lehet, hogy pont a tisztasági betét okozhat gondot?
Járt már így más is, azt tudom, de felmerült esetleg ott is a tisztasági betét hibája?
Milyen gyakran cseréled a betétet?
Egyébként saját tapasztalatom alapján azt mondanám, hogy simán lehet, hogy azért, mert nem "szellőzöl" rendesen, ha betétet használsz. Legalábbis nekem, ha huzamosabb ideig használok betétet mindig sikerül összeszednem valami fertőzést, nem tudom amúgy, hogy ennek van-e valami tudományosabb magyarázata
Nem hiszem, legalábbis abból kiindulva hogy kiskamasz korom óta használok napi szinten és semmi bajom nem lett tőle. (Most vagyok 31)
De legközelebb kérdezz rá az orvosodnál, ő tud biztosat mondani
Kérlek, ne essetek egymásnak! Nem akartam vitát szítani, csak már fogalmam sincs milyen irányba induljak el, haladjak tovább. Már minden eshetőséget végig gondoltam.
Kedves #3.
Viszonylag sűrűn cserélem, nem minden fél órában, de naponta többször, függ persze a folyás erősségétől is. Én is gondoltam a szellőzés hiányára is...
Köszönöm szépen Mindenkinek a választ!
Az illatosított tb. okozhat bővebb folyást, én pl ki is pattogok tőle.
Vegyél illatmenteset.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!