Milyen gyakran kell(ene) betétet cserélni?
Tudom, ahogy nekem komfortos és minél gyakrabban a higiénia miatt, de pont azt érzem hogy ezt tolom túl. Az élet minden területén jellemző ez rám sajnos, fertőtlenítek, rengeteget tisztálkodok, ha megizzadtam is azonnal elvonulok és fújok egy kis dezodort 😅
Szóval ha megvan is állandóan parázok a fertőzéstől meg a szagoktól, mindig kicserélem, ha elmegyek pisilni, de ha nem akkor sincs bent 2 max 3 óránál tovább. Sokszor úgy dobom ki, hogy alig van még rajta és hiába nem vág földhöz az összeg, azért valahol pazarlásnak érzem a napi 6-7 betéteket, főleg egy gyengébb mensinél. És belegondoltam, hogy az éjszakai viszont simán bent van 6-8 órát mégse szedek vele össze semmilyen fertőzést soha.
Ezzel most nyilván nem azt akarom mondani, hogy innentől nap közben is 6-8 óráig bent hagynám 😅 inkább valami arany középutat szeretnék.
Elso 2 nap kb olyan 3-5 orankent cserelem, akkor amikor mar nagyjabol megtelik. Vagy legalabbis kenyelmetlen erzes mar.
A 2. naptol kezdve pedig nem is egeszsegugyi betetet hasznalok, hanem vastagabb tisztasagit (3 vagy a 4 cseppes, markatol fugg, de ez szamit vastagabbnak), mert keves verzesem van.
Esetleg probald ki, hatha kenyelmesebb neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!