Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fáj szex közben a hasam?

Mitől fáj szex közben a hasam?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor fáj az alhasam közösülés közben.

Voltam hasi, kismedencei, hüvelyi ultrahangon. Nőgyógyász mindent rendben talált, cisztám sincs.

Miért, mitől fájhat? folytathatom ezt h járkálok orvostól orvosig..ha senki se tud semmit..

2023. okt. 16. 18:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Hol fáj pontosan és hogyan fáj (szúró, nyilalló, égető, tompa)? Mikor fáj a közösülés közben (már behatolás előtt is, rögtön behatolás után, csak egy idő után)? Minden alkalommal fáj?

Nagyon sok mindentől lehet, szóval kellene információ, hogy le lehessen szűkíteni.

2023. okt. 16. 18:31
 2/7 anonim ***** válasza:
73%
Hát, ha minden rendben van, orvosi vizsgálat alátámasztotta, és nincsen egyéb betegséged, akkor szerintem a szexet kéne minimálisra csökkenteni. Ha amúgy is szokott fájni a hasad, nyilván nem ez a megoldás, de az ember nem okoz direkt fájdalmat magának szerintem, én tuti nem szexelnék.
2023. okt. 16. 18:40
 3/7 A kérdező kommentje:
csak szex közben fáj a hasam, inkább jobb oldalt lent. Előtte és utána nem szokott
2023. okt. 16. 18:42
 4/7 A kérdező kommentje:
behatolás után, ha benyomom a hasam a kezemmel, akkor tompul a fájdalom. Inkább nyilaló a fájdalom
2023. okt. 16. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
93%

Köszi, hogy válaszoltál!

STD és fertőzés szűrésen voltál?

Ezen felül van más jele bárminek is? Folyás, fáradtság, viszketés, bármi?

2023. okt. 16. 18:55
 6/7 anonim ***** válasza:
20%
Nem akarok morbid lenni, de ez majd csak a patológián derül ki boncolásnál. A leírtak alapján inkább a méh felfüggesztő szalagjainak a mozgásra való érzékenységére lehet gyanakodni.
2023. okt. 16. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
78%

Vagy túl nagy a partnered, vagy hevesen tolja :( Figyeljetek oda, mert sérüléseket is szerezhetsz, ha minden alkalommal durván tol.

Ha fáj, akkor abba kell hagyni. Kihúzza, befejezitek máshogy.

2023. okt. 17. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!