Miért nem megy a pisilés?
Figyelt kérdés
Eddig rendesen pisiltem most este hiába ülök a wc-re jön egy két csepp és utána faj az alhasam és érzem az ingert de nem jön. Az első probalkozasnal lehet láttam egy nagyon pici vért, de nem biztos. Nem tudok így aludni se, érzem hogy meg kéne pisilni de hiába ülök a wc-n.
Eddig semmi bajom nem volt!! Mit csináljak? 16 éves lány vagyok..
2023. okt. 9. 22:20
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ma reggel már tudtam rendesen pisilni, nincs inger, de fajt a pisilés. (Veres sem volt)
Próbálok sokat inni, van okom aggódni? Orvoshoz megyek majd.
2023. okt. 10. 06:45
12/13 anonim válasza:
Jó meleg, sós víz lavorba, ülj bele 15-20 percre. Nekem ez mindig segít! Sajnos nekem is volt már olyan felfázásom, hogy véreseg pisiltem...
Plusz igyál nagyon sok vizet, hogy kimossa a bacikat.
13/13 anonim válasza:
Felfázásra van a legtöbb esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!