Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért változott meg a vizelete...

Miért változott meg a vizeletem iránya?

Figyelt kérdés

Régebben leültem a wc-re, és a vizelet rendes irányba ment. Viszont egy pár hónapja ha rendesen leülök, a vizelet egyenesen előre megy. Ez elég kellemetlen, mivel így állandóan rámegy a wc ülőkére, de legfőképp alá, amit ha nem veszek észre azonnal, elég kellemetlen szagokat tud árasztani. Megkeseríti az életemet. Csak úgy megy rendesen ahova kéne, ha nagyon előre hajlok arccal a padlónak, nagy terpeszben. Nyilvános wc-t emiatt nem is használok, mert lehetetlen hogy ne menjen mellé ha gugolok.

Mitől lehet ez? Hogyan tudnék ezen változtatni? Mással is volt már ilyen?

Huzamosabb ideje tart és nincs kivétel. Nagyon egyedül érzem magam a problémával mivel sehol sem találtam hasonló kérdést/információt ezzel kapcsolatban. 21/N

2023. szept. 29. 23:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem menj el urulógushoz
2023. szept. 29. 23:15
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Korábban is szőrtelenítettél? Ha nincs szőr, más irányba megy. Nem perverz vagyok, nem kell válaszolj, csak gondold át változott e valami e téren.
2023. szept. 29. 23:32
 3/17 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, igen, már egy ideje gondolkodok rajta, hogy felhívjam. Csak nem tudom érdemes-e ennyi miatt, vagy állhat valami komolyabb a háttérben.
2023. szept. 29. 23:46
 4/17 A kérdező kommentje:
2-es, Olvastam már erről, viszont szőrtelenítettem előtte is, mégsem állt fent ez a probléma. Szóval sajnos nem ez a megoldás :(
2023. szept. 29. 23:47
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerinted annyira nem komoly lehet első körben a háziorvosoddal is beszélned, hátha tud rá valami magyarázatot adni
2023. szept. 29. 23:48
 6/17 A kérdező kommentje:

Igazából nem fáj, más elváltozás nincs, csak régen gondolkodnom sem kellett hogyan üljek a wc-re, most meg kész akrobatamutatvány, vagy nagytakarítás.

Nem urulógus, de ha a nőgyógyászt megkérdezem, esetleg ő is adhat erre választ?

2023. szept. 29. 23:54
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom valami az útjába került.
2023. szept. 29. 23:57
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nőgyógyász is adhat, de szerintem jobban az urulógus szakterülete
2023. szept. 30. 00:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hol így hol úgy jön . Ha épp frissen vagyok borotválva, megy mindenfelé. Ha már kis borosta van, akkor nem olyan vészes, ha hosszabb a szőr akkor az szépen egyenes sugarban vezeti a vizeletet. De én nem szeretek szőrös lenni, így marad az ügyesen célzás borotvált puncival.
2023. szept. 30. 17:09
 10/17 anonim ***** válasza:
#9 csupaszon tényleg nehezebb egy picit célozni, de leginkább csak idegen helyen ahol nem ülök rá és ott is simán megy némi rutinnal. A vécére leülve meg nincs vele semmi gond. A kérdezőnek viszont nyíl egyenesen előre megy, ki a deszka felett miközben ül a vécén. Hasonlóról se hallottam még, ehhez szerintem tényleg urológus kell.
2023. szept. 30. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!