Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért változott meg a vizelete...

Miért változott meg a vizeletem iránya?

Figyelt kérdés

Régebben leültem a wc-re, és a vizelet rendes irányba ment. Viszont egy pár hónapja ha rendesen leülök, a vizelet egyenesen előre megy. Ez elég kellemetlen, mivel így állandóan rámegy a wc ülőkére, de legfőképp alá, amit ha nem veszek észre azonnal, elég kellemetlen szagokat tud árasztani. Megkeseríti az életemet. Csak úgy megy rendesen ahova kéne, ha nagyon előre hajlok arccal a padlónak, nagy terpeszben. Nyilvános wc-t emiatt nem is használok, mert lehetetlen hogy ne menjen mellé ha gugolok.

Mitől lehet ez? Hogyan tudnék ezen változtatni? Mással is volt már ilyen?

Huzamosabb ideje tart és nincs kivétel. Nagyon egyedül érzem magam a problémával mivel sehol sem találtam hasonló kérdést/információt ezzel kapcsolatban. 21/N

2023. szept. 29. 23:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es ! Igen , csupaszon, idegen helyen én sem ülök rá (szőrösen sem) sehova. Ügyeskedni kell sajna olyankor.

Hát lehet tényleg doki kéne a kérdezőnek.

2023. szept. 30. 17:26
 12/17 erogeen ***** válasza:
52%

Akkor ilyenformán lehet, hogy tudnál állva pisilni..

Másik gondolatom, hogy próbáld meg úgy, hogy széthúzod a puncidat. F

2023. szept. 30. 20:56
 13/17 anonim ***** válasza:
78%
12-es... Pasi, aki nincs tisztában a női dolgok anatómiàjàval. Állva pisilni meg esetleg nem tiszta kézzel széthúzni hát biztos nagy eredményt és megnagyobb tócsàt hozna.
2023. szept. 30. 21:00
 14/17 anonim ***** válasza:
93%
Oh kérdező! A szilikonos pisitölcsért próbáltad már? Szerintem lehet ez megoldás lehetne. Nézz utána, hátha.
2023. szept. 30. 21:01
 15/17 erogeen ***** válasza:

12 vagyok.

Csak próbálok logikus lenni.

Amúgy én általában pisilés előtt mosok kezet, mielőtt megfogom. Utána már minek?.. Ezt nők is megtehetik.

2023. okt. 5. 09:43
 16/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Mi lett a "vége" a történetnek? Mit mondott az orvos?

okt. 15. 09:40
 17/17 anonim ***** válasza:

Urológiára érdemes lenne elfáradni. Főleg azért, mert bűzöset pisilsz. Ez nitrittermelő baktériumok miatt is lehet, és ha van mellette hugycsőgyulladás akkor kerek a story.

Nem kell beutaló sem,csak időpont.

okt. 17. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!