Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Műtenek menstruáció alatt?

Lillus1562 kérdése:

Műtenek menstruáció alatt?

Figyelt kérdés

Vesekő műtétem lesz, de azon a napon pont meg fog jönni a menstruációm.

Nagyon fájdalmas vesegörcseim vannak, a műtétet emiatt semmiképpen nem kéne, hogy elhalasszák. Hiszen ki tudja mikorra kapok ismét időpontot.

Lehet kérni, hogy ne halasszák el emiatt?

Köszönöm a válaszokat.

2023. okt. 8. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én műtőben dolgozom aneszt. asszisztensként. Nálunk még 1 műtétet sem halasztottak el azért, mert a betegnek megjött, pláne így, amilyen várólisták vannak jelenleg! Nekünk több ilyen betegünk is volt már. Amit mindenképp fontosnak tartok, hogy előtte jelezd az orvosodnak és a műtőben az anesztéziának is érdemes lehet. Pl előfordult nálunk, h a beteg jelezte, h tampont tett be, a műtét pedig elhúzódott több órán át és kivettük a tampont, hogy nehogy problémát okozzon a betegnek az, h sokáig bent marad.

Én a helyedben betelefonálnék az adott kórházba, hogy megnyugodj, de szerintem gond nélkül fogadnak így is.

2023. okt. 8. 11:51
 2/6 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló!

Rendben, nagyon szépen köszönöm a tartalmas és hasznos választ!

2023. okt. 8. 11:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy műtenek, csak betétet tegyél be, ne tampont, mertha elhúzódik a műtét ne maradjon fenn.
2023. okt. 8. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
műtét, ne maradjon fenn.
2023. okt. 8. 13:03
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2023. okt. 8. 13:10
 6/6 qborka ***** válasza:
65%
Én felvennék egy Always zzz bugyit,hogy ne azon forogjak,kibírom e a műtétet csere nélkül. Ha bpi vagy és eljössz érte adok 1 dbot szívesen.
2023. okt. 8. 22:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!