Műtenek menstruáció alatt?
Vesekő műtétem lesz, de azon a napon pont meg fog jönni a menstruációm.
Nagyon fájdalmas vesegörcseim vannak, a műtétet emiatt semmiképpen nem kéne, hogy elhalasszák. Hiszen ki tudja mikorra kapok ismét időpontot.
Lehet kérni, hogy ne halasszák el emiatt?
Köszönöm a válaszokat.
Én műtőben dolgozom aneszt. asszisztensként. Nálunk még 1 műtétet sem halasztottak el azért, mert a betegnek megjött, pláne így, amilyen várólisták vannak jelenleg! Nekünk több ilyen betegünk is volt már. Amit mindenképp fontosnak tartok, hogy előtte jelezd az orvosodnak és a műtőben az anesztéziának is érdemes lehet. Pl előfordult nálunk, h a beteg jelezte, h tampont tett be, a műtét pedig elhúzódott több órán át és kivettük a tampont, hogy nehogy problémát okozzon a betegnek az, h sokáig bent marad.
Én a helyedben betelefonálnék az adott kórházba, hogy megnyugodj, de szerintem gond nélkül fogadnak így is.
Kedves válaszoló!
Rendben, nagyon szépen köszönöm a tartalmas és hasznos választ!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!