Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Otthonról elindulás előtt ti...

Otthonról elindulás előtt ti minden esetben cseréltek betétet/tampont, vagy nem feltétlenül kell?

Figyelt kérdés
Ha valahova elindultok otthonról. Ti kicserélitek a csak kissé használt betétet/tampont is, hogy teljesen tisztában induljatok el, vagy nem kell ilyenkor, ha még csak kevés van benne?

2023. okt. 7. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
66%
Én mindig szoktam cserélni, ha elmegyek otthonról.
2023. okt. 7. 18:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat az offért, és a kérdésre nem tudok érdemben válaszolni, mivel fiú vagyok, de csak nekem tűnik fel, hogy minden nap menstruációs/tamponos/betétes kérdést tesznek fel? Amikor naponta görgetem a főoldalt, mindig szembejön velem.
2023. okt. 7. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát attól függ. Ha csak elugrok valahova egy rövid időre akkor nem, ha tudom hogy mondjuk egy óráig úton leszek akkor inkább biztosra megyek.

#2 jó megfigyelés. Vannak perverz csávók akik ilyen kérdéseket írnak ki, aztán edzenek a jobb kezükre 😡 Csak az a baj, hogy nem mindenki az. Én is jártam már úgy, hogy betéttel kapcsolatos kérdést írtam ki és csomóan a torkomnak estek, hogy takarodj innen te perverz 😆

De tény és való, hogy csak nőknek ilyen gyakran nem jutna eszébe ezekről kérdezni. Szóval én azt a taktikát követem, hogy válaszolok az összesre (ha normálisan van megírva és nem üvölt róla, hogy valami beteg csávó agyszüleménye), aztán reménykedek, hogy egy nőnek segítettem és nem kapom a privát üzeneteket, hogy milyen bugyit szeretek hordani meg van-e vibrátorom...

2023. okt. 7. 19:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2-es, mert van egy betét-menzeszfétises idióta, aki átlag naponta 2-t kérdez.

Ezzel csak az a baj, hogy amikor az embernek ténlyeg tanácsra van szüksége, akkor simán rávágják, hogy csak Fétike az - sajnos, és egyébként tök jogosan, mert már döntsd el, mikor nő és mikor az a perverz kérdez.

2023. okt. 8. 13:07
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor cserélek amikor szükséges és nagyon olyan..
2023. okt. 15. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!