Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A nőgyógyász egyből felírja...

A nőgyógyász egyből felírja ilyenkor a tablettát?

Figyelt kérdés

Ne kövezzetek meg kérlek a tudatlanságom miatt.

Most fogok első alkalommal menni nőgyógyászhoz, és fogamzásgátlót szeretnék felíratni.

Ha nincsen semmi problémám, illetve a családban sem volt trombózis/embólia, akkor szükséges további vizsgálat, vagy egyből felírja?

2023. okt. 3. 12:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10-es: Megválaszoltam a kérdést, hogy a nőgyógyász sem írja fel feltétlenül vizsgálat nélkül. Én nem tartom felesleges vizsgálatnak a trombózis panelt, biztos nem kezdtem volna el szedni, ha fokozott kockázatot mutat ki nálam. Ha a kérdezőnek nem lényeg, akkor legyen úgy, de azért írtam, hogy orvosfüggő, mert az én nőgyógyászom és jó pár másik nem fogja anélkül felírni, mellesleg nem azért, mert „problémázik”. Ne ragozzuk tovább, de ne állítsd már csont nélkül azt se te, se más, hogy tutira felírja! Majd kiderül, lehet ez is, az is.
2023. okt. 5. 07:45
 12/13 anonim ***** válasza:
Jobb ha ismeri a lehetőségeit. Te csak vegletekben gondolkozol. Ezért vagy ilyen beszűkült látókörű. Ha nem akar vizsgálatot van rá lehetősége, ha akar arra is van.
2023. okt. 5. 10:26
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es: Nem hinném, hogy én lennék szűklátókörű, amikor te jelentetted ki kerek perec, hogy ez egy felesleges vizsgálat. Én leírtam, hogyha a kérdezőnek nem lényeg, oké, de a nőgyógyásztól függ, hogy felírja-e anélkül is. Csak úgy megsúgom, hogy pl. a plasztikai sebészetben is létezik, hogy nem teljesítenek minden kérést saját felelősségre. Ha a paciensnek nem tetszik, mehet másikhoz, mindig lesz olyan doki is, aki berakja az extrémebbnél extrémebb mellimplantátumokat is, vagy mondjuk tetováló, aki horogkeresztet is felvarr.
2023. okt. 5. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!