Budapesti nőgyógyász, aki felírja ingyen a fogamzásgátlót?
Sziasztok!
Olyan NŐ NEMŰ nődokit keresek, aki egy telefonhívás vagy email után fel tudná nekem írni a fogamzásgátlómat, amikor elfogy az előző doboz. Ajánljatok nekem kérlek, ha ismertek ilyet!
Két éve szedem a tablettát, sajnos a nőgyógyászom, aki eredetileg felírta nekem, csak úgynevezett "kezelési költség" ellenében írja fel, amit egy kétperces folyamatért sokallok kifizetni. Most érik megint az éves kivizsgálás, és szeretnék olyan orvoshoz eljutni, aki a tabifelírást ingyen megcsinálja a pácienseknek. A háziorvosomnak nem nagyon szeretek telefonálgatni, vagy egyszerűen nem elérhetőek, és lehetetlen megtudni, hogy ki helyettesít, vagy órákat kell várni, 50-szer 60-szor próbálkozi, mire fel is veszik (klasszik magyar állami egészségügy ugyebár) emiatt szeretném inkább a nőgyógyásszal intézni ezt, ha lehet. Belváros, hetedik kerülethez közeli hely előnyt élvez, de nem elvárás.
Aztán persze tájékoztassatok, ha teljesen el vagyok tévedve, és a mai világban már semmilyen nőgyógyász nem csinálja ezt meg ingyen.
Köszönöm szépen!
Magánorvoshoz jársz? 🤔
Mert minden mezei sztk-s nődoki teljesen ingyen írja /lővi fel a receptet.
Pedig én a háziorvossal íratom fel, van emailje és ott kérem. Erre nincs lehetőséged?
Ha ez nem, akkor gondolom sztk-ban is ingyen tudod intézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!