Mi van ha esetleg egy tampon benn ragadt? (Vagy nem tudom raktam-e be)
Soha az életbe nem hittem hogy ez előfordulhat velem…Eleve nem használok tampont, inkább kelyhet. Viszont pecsételő vérzéssel indítottam és a nászutunkra mentünk ráadásul. Emlékszem hogy nem tudtam a tangámra tenni egy tisztaságit, ezért raktam egy tampont mert az biztos hogy nem fog átázni mint sok esetben a kelyhem.
Azt a tampont kivettem arra emlékszem, meg mintha raktam is volna be egy újat….tényleg mintha..pár órával később pedig éreztem hogy a bugyim olyan, na mondom akkor megjött rendesen, ha eddig bírta a tampon. Ki akartam venni de sehol….akárhogy nyúlkálhattam, semmi… felnyúltam teljesen a méhszáj mellé, mögé, mindenfele, de sehol. Azóta is azon gondolkodok, hogy túl sok helyre nem tünhetett el, plusz a sok váladék úgy is kilökné, szóval lehet elfelejtettem feltenni, csak úgy dereng hogy tettem fel.
Ez tegnap este volt, azóta már nagyon kellene fájnia a hasamnak, nem? Pláne hogy szexeltünk is, hiszen ez a nászutunk. Mivel külföldön vagyunk így dokihoz se tudok elmenni.
5 éve kelyhet használok és nem ázik át. Sztem másik típust keress, nekem is van 5 féle, van éjszakára, nappalra, sportra. Tampont soha nem használnék már, így hogy ismerem a kehely előnyét.
Arra a részre hogy hova tűnt a tampon benned inkább nem reagálnék.
Betudom annak h a nászutadra koncentráltál. Remélem ennyi csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!