Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 16/L 80/F mérettel. Már a...

16/L 80/F mérettel. Már a hátam is fáj, nemrég kezdett igazán nőni. Ezt lehet kisebbé tenni?

Figyelt kérdés

Néha úgy fáj a hátam tőle, feküdni hason lehetetlen, kényelmetlen. Futni is nehéz tőle tesin.. Nem vagyok kövér sem, 164cm vagyok 50kg-mal aminek kb. 2 - 3 kg a melleim adják. Mi a fenét tudok tenni? Fájdalomcsillapítót szedjek be mindennap?? Csak ne nőjjön tovább.. Futni is ciki mert a fiúk nevetnek, persze miért...

Ha megizmosodnék és nem nőne tovább akkor rendbe jönne?

Próbálok sportolni, gerinctorna, de úgyis a hátam úgy fáj.. emellett, tavaly jött meg és össze vissza van...

Kérlek szépen adjatok tanácsot!

Nagyon szépen köszönöm!

2023. szept. 28. 23:08
 1/10 anonim ***** válasza:
98%

Esetleg egy jó minőségű sportmelltartót vehetsz vagy kosarat.

Egyébként sajnos nem lehet tenni semmit.

Felnőtt korodban sebészeti úton kisebbítheted, amennyiben már nem nősz fizikailag - tehát kb. 18 éves korod után, ha még akkor is zavarni fog. Még alakulóban vagy azért.

Hogy még nem állt be a ciklusod, normális. Hamarosan az is normalizálódik. Türelem addig. Ha nagyon fáj esetleg házirovos mit tanácsol.

2023. szept. 28. 23:10
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Vegyel kemrny merdbitett parnazott melltartot szeles parnttal.
2023. szept. 28. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Letezik mell-kisebbito plasztika felnott korban. Sajnos ez a legdrasztikusabb a mellplasztikak kozul, es a heg is eselyes.

Amugy en is nagyon nagymellu vagyok, es fiatalon nagyon vekony is voltam, plusz rengeteget szegyelltem, utaltam egy ideig. De ezt a hatfajast sosem ertettem. Leszamitva a menstruacio elotti mellfeszulest, en nem erzem tehercipelesnek, csak akadalynak pl asztalhoz ules etkezeskor.

Egyutterzesem, de ha jo melltartot talalsz, azt a fazont, ami a legjobb ruhakhoz, akkor kesobb meltosaggal viseled. Esetleg kisebbitteted.

Gyogytorna kell a hatadnak. Nem hiszem, hogy a mellek artananak, csak erosebb hatizmok kellenek.

2023. szept. 29. 01:00
 4/10 anonim ***** válasza:
31%
AAs mellüként erről nem is tudtam.
2023. szept. 29. 01:36
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Mellműtéttel azért kéne még várni, tekintve, hpgy nőhetnek, és csak mikor a végleges méretüket elérik akkor van értelme.
2023. szept. 29. 03:20
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Nekem is 80/F a méretem - igaz, én már 34 vagyok.

Nekem semmi bajom vele - annyi, hogy futkározni nem szoktam.

Nem fáj semmim, mára megszoktam a kiváncsi tekinteteket és a sok nyomulást.

Semmiképp nem módosítanék rajtuk!

Valami hiba a tartásoddal, vagy az izomzatoddal van - később rendbe fog jönni.

Van egy barátnőm 80/H mérettel. Nem semmi, de ő sem panaszkodik fájdalmakra.

2023. szept. 29. 07:17
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem probald elfogadni! Rengeteg hodolod lesz. Ne szaladgalj es ugralj! Vegyel jo minosegu melltartot szeles panttal, ha itthon nem talasz, tudsz rendelni. Fiatal vagy meg, vigyazz rajuk, hogy ne eredzkedjenek meg! Ha kesobb se tudod elfogadni, akkor gondolkozhatsz plasztikan, de tenyleg drasztikus, s lehetnek szovodmenyei!
2023. szept. 29. 09:27
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező, amint lehet menj el plasztikára, és igen, még nőhet.
2023. szept. 29. 11:41
 9/10 anonim válasza:
100%
A gerinctorna jó ötlet, rossz a tartásod, csak amíg nem volt melled, nem tűnt fel.
2023. szept. 29. 13:04
 10/10 anonim ***** válasza:
52%

Megfelelő minőségű melltartó viselés fontos, sajnos elég drágák, de muszáj ebbe beruháznia anyukádnak (széles pántokkal, párnázottat keress). Mélyizomzat erősítés (pilates, jóga, gerinctorna) szintén fontosak, az ugrálós sportokat kerülni kell. Nem ártana ortopéd szakemberhez elmenni, ő be tud utalni gyógytornára, lehet kis gerincferdülésed is van, serdülőkorban amúgy is elég gyakori, esetleg a futás/ugrás alól fel tud menteni. Seggfej fiúk... tornatanárral nem lehet beszélni, hogy csapjon szét köztük? De tudom milyenek ebben a korban alapállásból, ha kicsi a melled az a ciki, ha nagy, az a ciki, úgy általában a mell ciki (mert kéne nekik már ezerrel, de nehezen jön össze nekik, szóval tuskók inkább).

18 éves korod után pszichológusi szakvélemény alapján TB támogatott mellkisebbító műtétet igényelhetsz. Aki azt írja, hogy próbálja elfogadni, meg majd mennyire sikeres lesz a férfiaknál, az szégyellje magát (mondom ezt kismellűként).

2023. szept. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!