Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Normális? Fogamzás gátló...

Normális? Fogamzás gátló mellett halvány második csík van az ovulációs teszten. Kíváncsiságból csináltam, és meglepett. Tegnaphoz képest a mai halványabb (tegnap csináltam az elsőt) lehet volt peteérésem?

Figyelt kérdés
2023. szept. 28. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Fuh b.meg....

Az ovulációs teszt akko pozitív, ha mind a két csík egyforma, vagy a tesztcsík erősebb, mint a kontroll.

LH amúgy is van a szervezetedben, ha fogamzásgátlót szedsz, akkor is. Attól még nem lesz ovulációd, ha normálisan szeded.

2023. szept. 28. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
32%
Oszt te ezt magadtól tudtad először, vagy te is kaptál ilyen degradáló, bunkó kommentet? Sutyerák.
2023. szept. 28. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
68%
Ha magamtól esetleg nem is tudtam, van annyi eszem, hogy ha már arra adom a fejem, hogy ovulációs tesztet használjak, elolvasom a papírt, amit mellé raknak…..
2023. szept. 28. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Veregesd meg akkor ügyesen a vállaidat! Ennyi rosszindulattal remek példát mutathatsz a gyerekednek.
2023. szept. 28. 18:01
 5/8 anonim ***** válasza:
35%
Még így is hasznosabb választ adtam a kérdésre, mint te.
2023. szept. 28. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Jah, de vedd figyelembe, hogy én is csak kötekedni akartam, mint te. Marha hasznos voltál.
2023. szept. 28. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
6-os, te konkrétan SEMMILYEN választ nem adtál a kérdésre, szóval el lehet taka... ;)
2023. szept. 29. 11:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem is az volt a célom. Csak közölni akartam, hogy undorító vagy.
2023. szept. 29. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!