Meddig kell még szednem a progeszteron gyógyszert, hogy normális legyen az értékem?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál, alacsony a progeszteron szintem. Írt fel gyógyszert progeszteron növelőt napi 1 szemmel kell szednem.(Egyébként babát szeretnénk)
Mensim előtt 7-8 nappal már barnázok, de elég sok és majd csak utána jön meg.
Azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek hány dobozzal kell elszednem (30 szemes) hogy beálljon? Ne barnázzak már mensi előtt 7-8 nappal?
Annyira zavaró😔és feszültebb is vagyok e miatt.
Köszönöm válaszotokat!
2023. szept. 26. 16:53
1/4 anonim válasza:
A világon senki nem fogja tudni ezt neked megmondani és semmit nem jelent, hogy Julcsa vagy Kata mennyi ideig szedte. Dokidhoz majd vissza kell menned, néznek újra szintet. Miért zavaró?
2/4 A kérdező kommentje:
Azért is, mert ha barnázok nyilván nem élek nemi életet sem,mensi után van 12 napom ami normàlis,másik meg az hogy elég az 1 hetet kibirni hogy mensizek nem még 2 hetet mert ez majdnem olyan mintha "meglenne" ugyanugy feszült vagyok mint mikor jön megfelé.
2023. szept. 26. 18:23
3/4 anonim válasza:
Ja hogy a barnázás zavaró! Azt hittem a gyógyszer. Ez érthető, de picit türelmesebbnek kell lenned, sajnos az ilyen hormonproblémák tipikusan nem egy hónap alatt jönnek rendbe. :( Egyébként ha nagyon hiányzik mindkettőtöknek a nemi élet, akkor ha csak barnázol nyugodtan élhetsz nemi életet, ha előtte zuhanyzol akkor max. egy picit összekened a párod, na bumm. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát muszály lesz türelmesebbnek lennem. :) Köszönöm a válaszod :)
2023. szept. 27. 06:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!