Elegendő csak az ösztrogén vagy egy csomó női hormont
be kell szednem?
Az sem mindegy, hogy hány éves vagy. Ha túl vagy már a menopauzán, vagy közel vagy hozzá, akkor kisebb változásokat okoz egy ilyen műtét, mint egy fiatal nőnél.
A petefészket akkor szokták kivenni, ha nagyon muszáj és már tényleg nincs semmi más megoldás, tehát valószínűleg nálad valami komoly probléma van, ami miatt ki kell venni. Most az az elsődleges, hogy meggyógyulj, ne azon stresszelj, ami majd utána lesz.
2023. szept. 25. 17:56
12/22 A kérdező kommentje:
"Az sem mindegy, hogy hány éves vagy. Ha túl vagy már a menopauzán, vagy közel vagy hozzá, akkor kisebb változásokat okoz egy ilyen műtét, mint egy fiatal nőnél." Jelenleg 17 vagyok, 18 évesen lesz ez a műtét (pár hónap múlva). Nem vagyok még megfelelően nővé fejlődve, nagyon laposak a melleim is, nagyon gyerekes az arcom is, mint egy 10 évesnek. Valamiért később fejlődöm a kelleténél, alacsonyabb is vagyok, nem vagyok nagyon sovány, normál a testalkatom de mégis olyan 34 kg körüli vagyok. Szóval 17 évesen testileg 10 éves szinten vagyok. Ezek alapján elegendő az ösztrogén vagy több női hormont is kell szednem? A mellnövekedés elmaradása nem baj mert majd lesz mellimplantátumom.
13/22 A kérdező kommentje:
És egyébként 15 évesen jött meg először a menstruációm. Nem fogom elmondani, hogy miért kell kivenni az egész méhemet, magánügy, nem tartozik másra!
Akkor ezek szerint ez valami nemi identitás dolog lesz.
2023. szept. 26. 06:19
Jól van most már túltolod a trollkodást, Pistike....
2023. szept. 26. 11:43
16/22 A kérdező kommentje:
Értelmes választ tudna valaki adni???
Az orvosod fog tudni értelmes választ adni.
Bár számomra nehezen hihető,hogy egy ilyen fiatal szervezetet csak úgy kipakolnának.
18 év alatt nem valószínű,hogy kapasz szilikonmelleket.
2023. szept. 26. 19:05
Anyukámnak is kivették mindet, amiket írtál, és neki nem kellett meg nem is kell semmilyen hormont szednie. És semmi férfiasodás sem történt vele. A női hormonoktól sem biztos, hogy növekedni fog a melled, az nem jelent veszélyt implantátumnál. Viszont természetes úton még van esély rá, hogy nőljenek, hiszen írtad is, hogy lassabb a fejlődésed. Csak lehet hogy egy kis hízás is segítene benne.
2023. szept. 29. 07:33
Mennyi idős volt Anyud ekkor?
2023. szept. 29. 08:22
20/22 A kérdező kommentje:
"Anyukámnak is kivették mindet, amiket írtál, és neki nem kellett meg nem is kell semmilyen hormont szednie." Ösztrogént sem? Azt elvileg kell mert különben csontritkulás fog kialakulni.
Egyébként köszi az infót, sokat segített!
Kapcsolódó kérdések: