Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati vizsgálat előtt...

Nőgyógyászati vizsgálat előtt hány nappal nem javasolt az aktus?

Figyelt kérdés

Nem troll kérdés. Komolyan kérdezem.

Azon a héten lesz itthon a párom, amelyik hétre kaptam időpontot nőgyógyászhoz.

2023. szept. 22. 20:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
27%
Nem hülyeség a kérdés. Nekem mindig mondja a nőgyógyász, mikor bejelentkezek telefonon hozzá, hogy vizsgálat előtt 3 napig ne legyen hüvelyi behatolás.
2023. szept. 23. 09:05
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Lepontozás előtt inkább tájékozódni kellene előbb a neten vagy orvostól, elsőre megtaláltam:

"Három napon belül szexuális életet élni nem tanácsos, sem óvszerrel, sem anélkül. Az óvszerek rendszerint különféle vegyi anyagokkal vannak kezelve, pl. spermaölő anyaggal, illatosítóval, és ezek irritációt, steril gyulladást okozhatnak. A helyi spermaölő hatású védekező eszközök, úgy mint, pl. kúp, krém,… kémiai úton hatnak, és szintén irritációt, steril gyulladást okozhatnak. A spermiumok napokon keresztül élnek a női nemi szervekben, és tömeges megjelenésük nem kívánatos a citológiai kenetben, ezen felül a sperma is megváltoztathatja a sejtképet (pl. lúgos kémhatású, fertőzést vihet be…)."

Mindenféle kenetvételes vizsgálatnál fontos ez, mert befolyásolhatja az eredményt, pillanatnyi gyulladást mutathat.

Pl olvashattok róla itt:

[link]

2023. szept. 23. 10:11
 13/15 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak le. Viszont sajnos ezen az oldalon hiába hoznál bármilyen hivatalos írást, akkor is nullára pontoznának a nagy megmondóemberek.
2023. szept. 23. 15:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem is az, hogy megmondóemberek, aki a 3. hozzászólásomra azt bizonygatja, hogy csak én találtam ki, annak valami gondjai lehetnek a valóságérzékeléssel.

Nem értem néha, milyen emberek látogatják ezt az oldalt, de az biztos, hogy mások kedvét elveszik bármi tapasztalat megosztásától. Így semmi értelme, hogy belém köt, időm pazarolja, végül törlik az én hozzászólásaim is, pedig nem vétettem semmit, csupán igazat írtam.

Ez aljasság egyszerűen.

2023. szept. 23. 21:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Megértelek. Én is megkaptam, hogy hülyeség amit kérdezek, meg perverzek válaszait várom, hogy ki milyen szűk. Igen, nőként nincs is jobb szórakozásom annál, hogy ilyenekre legyek kíváncsi. Ezt az állandó kötekedést nem értem ezen az oldalon sajnos.

Így is be vagyok szrva a vizsgálat miatt.

Én viszont köszönöm a válaszod!

2023. szept. 23. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!