Sztk-s nőgyógyász vizsgálat nélkül küldhet hormonvizsgálatra, ha előtte voltam bőrgyógyásznál, aki szóban javasolta, de írásban nem?
(Írták már nekem, hogy nincs olyan, hogy Sztk, de nekem az marad, a környezetemben is így emlegetik, szóval kérem, ezt a részt hagyjátok figyeljem kívül)
2-4 vagy több havonta jön meg a menstruációm, amivel nekem nincs gondom, utálok vérezni és görcsölni, bármennyire természetes és így lenne egészséges, de sajnos köze lehet a bőrömhöz a bőrgyógyász szerint, ezért érdemes lenne nőgyógyászhoz mennem. A pólómat és nadrágomat se vettem le soha az öltözőben, szexuális élet, nagy kitárulkozás se volt senkivel, szóval nem fogom letolni egészségügyi vizsgálatért sem a bugyimat, ott bőgném el magam. Csak egy hormonvizsgálatot szeretnék, ez megoldható így, hogy elmondom a gondomat, és amit a bőrgyógyász mondott, hogy javallja (+ papírt tudom vinni, miket jegyzett fel a bőrömről, ha abból a nődoki a hormonokkal kapcsolatban tud valamit összerakni)?
Egyszerű, keress női orvost.
Az első 2 válaszpolónak meg halkan jegyzem meg, hogy de igen,vissza utasíthat bármit,nem lehet kötelezni sem vetkőzésre,sem vizsgálatra. El kell olvasni a betegjogot. Nem mellesleg meg, mitől nem lehet egy orvosnak beszólni?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!