Mit jelenthet ez a hirtelen változás? Nagyon félek.
Egy 22 éves lány vagyok. Pár napja a jobb mellbimbóm elkezdett viszketni és a színe is sötétedett. Pár nappal később fájdalmat keztem el érezni a mellem, mellkasom táján. A fájdalom nem mindig ugyanazon a helyen jelentkezik. Olyan mintha nem is a mellem fájna, hanem inkább a mellcsontom. Nem érzek csomókat a mellemben és anyukám sem. Mégis rettenetesen félek. A mai napon lett egy kis hőemelkedésem is és elment kissé az étvágyam. Mostanság eléggé fáradékony vagyok és a fejem is olyan idegen, csak úgy mint a kezeim.
Annyit még hozzá tennék, hogy nagyjából bő egy hete hátra fordítottam a fejem és hirtelen nyilalló érzést éreztem a mellcsontomban, ami másnapra elmúlt. Ezután olyan négy napra elkezdtem edzeni és onnastól éreztem, hogy jobb, ha abbahagyom mert fáj a mellem felett.
A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a problémám?
Válaszokat előre is köszönöm. Rettenetesen félek, hogy az élet csak 22 évet adott nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!