Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tudok még tenni? Urológus,...

Mit tudok még tenni? Urológus, körzeti, tenyésztés mellett...

Figyelt kérdés

Kiskoromban rengetegszer, évente többször "felfáztam". (Izzó vereset pisiltem, szörnyű fájdalmaim voltak.) Mindig egy hetes antibiotikum kúrát alklmaztunk. Ez 18 éves koromra elmúlt. DE...

Azóta évente 1-2-szer éreztem, hogy valami nem stimmel, olyankor (az orvosom ajánlásával itthon tartott) teszttel ellenőriztem magam, és ugyan az volt az eredmény mindig: fehér vérsejt a vizeletben. Erre mindig Monural gyógyszert kaptam.

Most 22 éves vagyok, és legutoljára nem lettem teljesen jól a gyógyszertől, így elmentem urológushoz, aki hasi UH alapján a bal vesémen elváltozást állapított meg, viszont ugyan úgy Monuralt írt fel. (Hiába kérdeztem, hogy vizelettenyésztést, vagy vérvételt csinálunk-e, nem.) Annyit mondott, ha legközelebb panaszaim vannak, vegyen be a Monuralt, és hívjam azonnal, menjek vissza akkor.

Ez most történt. Viszont, amikor hívtam, vidáman mondta, hogy szabin van, 3 hét múlva fogad. Addig a háziorvossal írassak heti 1 Monuralt. Ha nagyon belázasodok, menjek be a kórházba....kösz.

Holnap fel is fogom hívni a háziorvosom, tanácsot is fogok tőle kérni, milyen vérvételt/vizelettenyésztést tudok esetleg csináltani magánba, hogy mire visszajutok az urológushoz, már legyen miről beszélni.

Viszont...addig is, van, amit még tudnék csinálni? Nem hat teljesen ez a gyógyszer, rosszul vagyok, fáj. Illetve nem is tűnik túl egészségesnek ez a folyamatos antibiotikum, illetve nem célirányú kezelés.

Az évek alatt rengeteg vitamin/tea/stb kúrát kipróbáltam...mindig ugyan úgy visszatért. Higéniámra is szörnyen figyelek. STD tesztjeim/nőgyógyászati tenyésztéseim mind negatívak.

2023. szept. 18. 14:00
 1/3 A kérdező kommentje:
A nyelvtani hibákért elnézést kérek, ideges vagyok, el vagyok keseredve...nem figyeltem annyira.
2023. szept. 18. 14:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Olvastam a Cystitat kezelésről, amikor helyileg kezelik a hólyagot. Talán az segíthetne neked.
2023. szept. 18. 17:27
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt kitől kell igényelnem?
2023. szept. 18. 19:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!