Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Melyik orvost ajánljátok aki...

Melyik orvost ajánljátok aki a mióma miatt gyógyítani akar és nem műteni?

Figyelt kérdés
Akinek van ezzel tapasztalata megköszönöm, ha megosztja!
2023. szept. 14. 19:20
 1/6 qborka ***** válasza:

Budapest, Szent János kórház 🥰🥰🥰

Spirált kaptam, eddig minden rendben vele.

Milyen műtétre gondolsz? Abláció/hysterectomia?

2023. szept. 14. 19:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Ki akarja venni a méhemet. Rossz helyen van, nyomja a hólyagomat. Folyamatosan nő a méhem, már 110 mm+80 mm-es a méhem, én magam meg vékony 48 kilós vagyok. Szóval nem sok helye van. Mivel vidéki vagyok, magánul kell másik orvoshoz mennem, így nevet kérnék szépen.
2023. szept. 14. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
40%

De mégis mit akarsz, ha nem műtétet??

Vagy kiveszik a méhed, vagy kiveszik a myomát. Ezen kívül lehet gyógyszert szedni, ami TALÁN csökkent a méretén, vagy esetleg embolizáció lehetséges. Ennyi, ezek az opciók.

2023. szept. 14. 23:01
 4/6 qborka ***** válasza:

Premiermed.hu nak volt olyan plakátja,hogy megmentették a méhemet. Talán próbáld meg ezt

Nekem "csak" vérzészavaraim voltak, 4ből 3 sztk-s doki akart hyterectómiát, egy hormonokat javasolt volna,de ő elment abból az sztkból,azóta nem tudom,hol rendel

Elküldtek küretre a János kórházba és végül megúsztam egy spirállal.

🥰

2023. szept. 15. 12:19
 5/6 anonim válasza:
Szia! Veled mi lett? 25 éves vagyok és nekem is nyomja a hólyagomat, két kortyot vizet nem tudok meginni... Pluszban folyamatosan vérzek február óta, nem durván, de többnyire barna alvadékos. Úgy voltam vele, hogy elszenvedek vele, de egyre rosszabb... Kérlek írjál privátban, nagyon el vagyok keseredve. Vidéken élek, 60 km-re a várostól, itt egy normális doki van, aki fél évig "bakteriális fertőzésre fogta", illetve a kórházban meg úgy bántak velem, mint a kutyával...
2023. szept. 22. 12:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Hallottam olyan eljárást, hogy az alkari éren keresztül közelítették meg a miómát, valamilyen cuccot nyomtak köré, és az elhalt. Nem tudom az eljárás nevét.
2023. szept. 29. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!