Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ez lehet mióma?

Ez lehet mióma?

Figyelt kérdés

Kb. február óta állandó vizelési inger, folyamatos nagy mennyiségű barnás, dohos szagú folyás. Néha véres is.

Voltam orvosnál, egyik adott kúpot és antibiotikumot, mert azt mondta "krónikus bakteriális fertőzés", de nem használt. Másik meg fogamzásgátlót akart írni rá, de azt én nem szeretném szedni.

2023. szept. 14. 16:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg úgynevezett bakteriális vaginosis, ha eddig nem használt az antibiotikum, vissza kellene menni, mert akkor a kórokozó rezisztens ezek szerint az adott hatóanyagra, másikat fel fognak írni, de a legjobb lenne egy tenyésztés.
2023. szept. 14. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj màsik orvoshoz. Rendesen megvizsgàlt? Elèg vacakul hangzik amit írsz, èn mennèk tovàbb.
2023. szept. 14. 16:56
 3/5 A kérdező kommentje:

Igazából kb. ránézésre kiírta a gyógyszert, aztán ennyi. Ultrahang ilyesmi nem volt.

Amúgy nekem ezt a miómát a vér stb. miatt mondták. Meg a felfázás is el kellett volna múlnia, de nem csíp stb., többször volt. 2 kortyot megiszok, mehetek.

2023. szept. 14. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Ki mondta a miómát neked?

Egyébként szerintem a legegyszerűbb, hogy ha elmész most is nőgyógyászhoz, ő azért biztosabbat tud mondani, mint mi

2023. szept. 15. 10:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Barátnőim mondták, nem orvos. De ki tudja mi, szerintem komolyabb, mimt egy fertőzés, meg arra használna a gyógyszer szerintem.
2023. szept. 15. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!