Nagyon nagy hülyeséget csináltam! Mit tegyek?
Csütörtökön vettem észre, hogy valószínűleg kihagytam egy tablettát a fogamzásgátlómból valamikor mert a szerdainál tartottam. Akkor a betegtájékoztató szerint bevettem a hiányzó szemet, tehát kettőt. Viszont ma vettem észre, hogy nem hagytam ki szemet, csak mikor elkezdtem a levelet véletlenül egy nappal előbb kezdtem el. Tudom, hogy nagyon hülye voltam, de borzasztó sok dolgom van az utóbbi időben és semmire sincs időm odafigyelni, még erre sem.
A kérdés igazából az, hogy mi lesz annak a következménye, hogy most gyakorlatilag egy nappal előbb tehát a 21 nap helyett csak 20 napig szedtem a bogyókat? Illetve, hogy fölöslegesen vettem be kettőt?
Egy éve szedem a tablettát, eddig soha semmi gond nem volt, csak most tényleg minden összejött. Annak idején pedig sajnos nem véletlenül váltottam le a gumit, érzékeny vagyok rá és állandóan valami bajom volt tőle.
Most gondolkodtam azon, hogy időpontot váltok tablettánál, mert már nem megfelelő az az időpont amikor anno elkezdtem szedni. Hátha attól jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!